NL
Contact
Ondernemen bij economische tegenwind

Wacht niet op de wind, ga roeien!

Webinar

januari 20, 2021 , 10:00 - 11:00 CEST

Ondernemen bij economische tegenwind: De klant als reddingsboei

De windrichting kun je niet veranderen, wel de stand van je zeilen. Maar wat nu als de wind is gaan liggen? Als de vraag naar jouw producten of diensten afneemt als gevolg van een recessie, een economische crisis of een andere ramp? Dan kun je als bedrijf maar beter roeien met de riemen die je hebt: je klanten. Zij zijn de enigen die zorgen voor inkomsten. Zij betalen je salaris, je vakantie en je hypotheek. Zij zijn je reddingsboei als je zakelijk kopje onder dreigt te gaan.

01.20.2021. 10.00 CEST.

In deze presentatie reikt Jos Burgers je:

  • Praktische adviezen aan, hoe je in uitdagende tijden klanten aan je kunt binden en hoe aan nieuwe klanten te komen. Zonder daarbij meteen naar het prijswapen te grijpen, waardoor de ellende alleen maar groter wordt.
  • Hij laat je, mede aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden zien, hoe je ervoor zorgt dat je op termijn de wind weer mee hebt en er sterker uitkomt.

Featuring

Jos Burgers_Fotografie Sushilla_2

Jos Burgers

is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen! en Geef nooit korting! Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing, sales en klantgerichtheid.

Vraag hier de recording aan

Webs is committed to protecting and respecting your privacy. From time to time, we would like to contact you about our products and services, if you consent. In order to provide you the content requested, we need to store and process your personal data.