NL
Contact

Sta jij te springen om bedrijven te laten groeien?

Als Webs Professional krijg jij de kans om vanuit een vast dienstverband bij verschillende opdrachtgevers werkervaring op te doen. 

Kom direct in contact

Toffe interim opdrachten bij mooie bedrijven

Wil jij uitgedaagd worden door aan de slag te gaan met diverse marketingvraagstukken bij opdrachtgevers in verschillende branches? Als Webs Professional krijg je de kans om vanuit een vast dienstverband bij Webs bij verschillende opdrachtgevers een breed scala aan werkervaring op te doen. Het voordeel om als Webs professional aan de slag te gaan is dat je stabiliteit en een vaste baan combineert met werken op project basis. Wij zoeken daarbij de beste job die aansluit bij jouw expertise.

Kom in contact - plan een 1:1. 

https://www.webs.nl/hubfs/media/images/office/20200928_Webs_072-1079.jpg

Voordelen werken als Webs Professional

Webs Professionals functieprofielen

Online marketeer
Als online marketeer help je onze opdrachtgevers de volgende stap te zetten in hun marketing- en salesactiviteiten. De taken en verantwoordelijkheden zijn afhankelijk van de klant en de fase waarin het bedrijf zich bevindt.
Content Marketeer
Het schrijven van pakkende teksten en het opstellen van content kalenders, en het creëren van vette blogs - daar gaat jouw hard sneller van kloppen. Met deze passie ga jij aan het werk bij een breed scala aan toffe bedrijven.
Growth Hacker
Als growth hacker ga je op verschillende projecten aan de slag om met marketing en growth tactieken marketing funnels te optiliseren, conversion rates te verhogen, etc. Om zo bij te dragen aan de groei van het bedrijf van de opdachtgever.
Online Projectleider
Als online projectleider leid je digitale projecten die vaak HubSpot gerelateerd zijn. Het gaat hier dan over CRM implementaties, website projecten, marketing, sales en/of service Hub implementatie projecten, integratie en migratie projecten, online marketing projecten, sales enablement projecten, etc.
Digitaal Strateeg
Als digitaal strateeg help je klanten om complexe online vraagstukken op te lossen. Je praat met de klant over doelstellingen, uitdagingen en doelgroepen en bent in staat om de vertaling te maken naar online en digitale concepten. Hierbij kijk je niet alleen naar de toepasbaarheid en haalbaarheid, maar ook naar de levensvatbaarheid en wenselijkheid.
(Online) Copywriter
Als (online) copywriter zorg je ervoor dat jouw teksten nooit op zichzelf staan, maar altijd onderdeel zijn van een integrale marketingstrategie. Dat betekend dat je te maken hebt met gevarieerde klussen waarmee je de doelgroep keer op keer wegblaast met jouw (web)teksten.
CRM Marketeer
Als CRM Marketeer ben je gek op het verzamelen en analyseren van beschikbare klantdata waarmee je inzicht kunt verschaffen in klantkenmerken en klantgedrag. Jij bepaalt heldere en commercieel relevante segmentaties en ontwikkeld per klantgroep een heldere strategie voor het realiseren van de maximale klantwaarde.
Content Specialist
Als content specialist snap je hoe cruciaal marketing en communicatie zijn binnen het bedrijf waarvoor jij aan de slag bent. Met een hands-on mentaliteit weet jij proposities te vertalen naar on- en offline campagnes en zorg je dat de communicatie de doelgroep raakt.
Online Marketing Manager
Als online marketing manager volg je de trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Dit neem je mee in het opstellen van een marketingstrategie, waarbij je de aansluiting maakt met de doelstellingen van het bedrijf waar jij voor aan de slag gaat.

In vast dienstverband, maar toch ook voor verschillende opdrachtgevers werken?
Ga aan de slag als Webs Professional!

Boek een gratis 1:1 gesprek
20211223_Webs_001_

“Quote Aikje ”

Aikje Boeckaert Webs Professional

Onze opdrachtgevers

Klaar om met volledige regie voor toffe opdrachtgevers te werken?

Stuur een email, bel mij direct of plan een online afspraak en ontdek of jij de next Webs professional kan zijn.

  06 21 98 15 72 

matthijs.de.vogel@webs.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Matthijs

Matthijs de Vogel

Managing Consultant