Website bureau

Website Bureau: realiseer een website die meetbaar bijdraagt aan groei

Mooie websites die niet wezenlijk bijdragen aan het behalen van gekwantificeerde doelstellingen, daarvan zijn er al genoeg. In dit digitale tijdperk heeft je B2B website de potentie een bron van new business te zijn. Één die gekwalificeerde leads genereert waar Sales blij van wordt. Ontdek hoe wij dat – volgens een proces- en resultaatgerichte aanpak – realiseren.

Website consult aanvragen

Wat mag jij verwachten van een B2B website bureau anno 2019?

Wij zijn Webs, een website bureau met 20+ jaar ervaring in het bouwen van professionele B2B websites. Jouw business doelstellingen zijn altijd ons vertrekpunt – de manier waarop je klant vandaag de dag oriënteert en aankoopt vertalen we door naar een website die zorgt voor een continue groei in traffic, leads en klanten.

Realiseer een website die meetbaar bijdraagt aan groei

In onze visie is een website waardevol als die ook meetbaar bijdraagt aan de groei van je business. Online visitekaartjes die er alleen maar mooi uitzien, zijn er immers al genoeg. Je website heeft de potentie een bron te zijn van nieuwe business – en moet aansluiten bij de manier waarop je toekomstige klant vandaag de dag oriënteert en aankoopt.

Beweeg de zakelijke koper dichter naar je organisatie

Sales in een B2B omgeving kenmerkt zich door een complexer product of dienst, verschillen per markt, een hogere investering en dus langere Sales cycle. Kennisoverdracht en thought leadership zijn cruciaal om de zakelijke koper aan te spreken. Met onze kennis van de B2B markt wordt jouw website de fundering voor die vertrouwensrelatie.

Leid meer bezoekers naar belangrijke pagina’s

Natuurlijk wil je dat de juiste bezoekers je website vinden. Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is voor ons als website bureau daarom een cruciale randvoorwaarde bij het bouwen van een website: dat gaat van laadtijd en een (responsive) site die op mobiele apparaten goed presteert tot het gebruiken van de juiste keywords in je content.

Converteer bezoekers in gekwalificeerde leads

Wanneer potentiële klanten je website eenmaal weten te vinden dan wil je niet dat ze je site weer verlaten, maar dat ze converteren in gekwalificeerde leads. Samen met jou vertalen we commerciële doelstellingen door naar call-to-actions en landingspagina's die zorgen voor de hoogste conversie.

Groei mee met de veranderende markt

Je organisatie groeit, en beweegt mee met een markt die continu aan verandering onderhevig is. Dus waarom zou je een statische website opleveren waar vervolgens 1,5 tot 2 jaar weinig tot geen iteraties plaatsvinden? Wij werken met goed uitgedachte templates voor B2B organisaties, welke je de ruimte geven de content daarbinnen continu te optimaliseren.

Maak je website een verlengstuk van Marketing en Sales

Idealiter is je website geen op zichzelf staand element, maar een verlengstuk van je commerciële team. De kennis en ervaring die Marketing en Sales van de klant hebben stop je in de website. Andersom wordt je team steeds slimmer omdat jullie lering trekken uit het gedrag van bezoekers en leads.

B2B klanten over onze dienstverlening

We werken al jaren met veel plezier voor bedrijven in de maakindustrie, zakelijke dienstverlening en IT en software. Dit doen we vanuit Eindhoven, het epicentrum van innovatie – maar onze dienstverlening reikt door heel Nederland. We laten onze partners graag aan het woord over hoe ze de samenwerking met ons ervaren:

Exponential digital growth thanks to Webs!

Filipe Oliveira da Silva | Group Director Sales & Marketing | Veco Precision | 17 mei 2018

We have started our partnership with Webs in 2016 and soon could see the amazing results thereof. We have strictly followed the Inbound Marketing methodology and could immediately experience a huge growth in number of website visitors, sales qualified leads and new customers. Webs has helped to bring our Sales strategy to an upper level. The way we look to lead generation and business development is since then different and follows a more structured approach. I would strongly recommend Webs to any company that is willing to start or improve their Digital Marketing strategy.

Download case study

Succesvolle digitale transformatie met inbound!

Lorelei de Boer | Digital Brand Manager | Phenom-World | 2 mei 2018

In de afgelopen 1,5 jaar is Phenom-World op een totaal andere manier gaan kijken naar het genereren van leads via online en offline kanalen. Om grip te krijgen op kwaliteit en aantal leads hebben wij een inbound marketing strategie geïmplementeerd. Onze collega's werken nauw samen met het team van Webs in het uitstippelen van de route, aanbrengen van focus en het maken van fysieke producten. Resultaten tot nu toe: van 0 naar gem. 6000 bezoekers per maand op het blog, 400% groei in traffic naar conversieratio. De omzet beïnvloed door online groeide van 1.2 naar 2.2. miljoen euro!

Met Webs een groei in leads van 700% in 1,5 jaar!

Edwin Franken | Managing Director | TÜV Nederland | 4 januari 2018

Webs hielp TÜV Nederland met het inrichten van een toekomstbestendig marketingproces dat past in dit digitale tijdperk. Implementatie van een Inbound Marketingproces en Hubspot als marketing software leidde tot een 700% stijging van gekwalificeerde leads binnen 1,5 jaar na lancering. Inbound Marketing hielp doelstellingen, resultaten en de rol van marketing in de organisatie scherper neerzetten en zorgde tevens voor betere inzichten in onze doelmarkten en klanten zodat wij ook in staat zijn hen beter te ondersteunen met hun uitdagingen. De opvolgende implementatie van een Inbound Sales aanpak samen met Webs zorgde voor stelselmatige verbetering in de afspraken en integratie tussen marketing en sales, met groei en betere efficiëntie van opvolging van commerciële kansen als gevolg.

De partner die de taal spreekt van onze doelgroep

Renso Kuster | Manager Operations | Cadmes BV | 18 juni 2018

Samen met Webs werken wij aan het zo optimaal mogelijk benutten van onze online leadgeneratie tools. Hierbij verbaas ik mij telkens weer over hoe goed iedereen binnen Webs de taal spreekt van onze eindklant, de maakindustrie. Mede hierdoor kunnen wij snel met elkaar schakelen en worden onze behoeften snel omgezet in concrete campagnes en online content.

Excellent partner to work with

Marc Maureaux | Brand Manager | Toyota Material Handling Europe | 25 juni 2018

We are very happy to have chosen Webs to support us on our inbound journey. They are helping us with the steering from a strategic European level and operationally with the implementation of inbound on a local level. With a strong team supporting us, I feel that we are in good hands.

Fijne kundige partij om mee samen te werken

Rick de Laat | Online Marketing & Communicatie Specialist | SIBO Fluidra Netherlands B.V. | 8 augustus 2018

Hele fijne partij om mee samen te werken. Enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan, zich goed inlezen en interesseren in jouw bedrijf en de markt waarop je acteert. Inbound marketing heeft bij ons de manier van denken flink beïnvloedt, zeker op afdelingen buiten marketing om. Hierin is het belangrijk om vanaf het begin zaken duidelijk en concreet over te brengen en zo betrokkenheid creëren. Daarin is Webs goed geslaagd!

Download case study

Inbound marketing levert een zichtbare bijdrage

Jonathan Lucas | Communications Specialist | SPGPrints B.V. | 18 juli 2018

Webs is voor ons meer dan een leverancier. Ze zijn als het ware een adviserende collega met kennis en ervaring van de markt. Al vroeg in het traject, bij het bepalen van de brand identity van SPGPrints, is Webs aanwezig geweest wat een enorm pluspunt was voor de doorvertaling naar online. Ze zijn met de juiste mensen op de juiste momenten aanwezig, nemen iedereen - ook op directieniveau - weldoordacht mee en maken voor de organisatie behapbaar en inzichtelijk wat inbound marketing is en wat je ermee kunt bereiken. Eerst zaaien en dan oogsten gaat voor ons zeker op: we zien inmiddels dat inbound een zichtbare bijdrage levert aan de verkoop en het gehele verkoopproces. Natuurlijk verkoop je geen machine enkel en alleen door marketing maar we spelen met inbound marketing wel een belangrijke rol. Van eerste online contact tot het fysiek sluiten van de deal, het gaat hand in hand met inbound en dat zal ook zo blijven. Webs helpt ons dat te realiseren!

Mee-denkers

Jens Hooiveld | Senior Marketing Automation Specialist | ManpowerGroup | 13 juli 2018

De mensen bij Webs zijn flexibel en hebben verstand van inbound marketing. Daarnaast zijn ze ook nog eens plezierig in de omgang. Leuk bedrijf!

Groeien doe je met Webs.

Hosang Safare | Account Manager | IT Creation | 11 juli 2018

Met de in-house specialisten, directe aanpak en doortastendheid heeft Webs alles in huis om je verder te brengen! Erg veel geleerd en zeer zeker een aanrader voor elke organisatie die wilt groeien!

Webs laat me anders denken en voelen

Ron A. F. Jacobs | Eigenaar | RAF Jacobs consultancy | 10 juli 2018

De profs van Webs schudden me wakker, halen me uit mijn traditionele 'vel' en brengen een nieuwe mindset in. En dat was hard nodig ook! Immers, hiermee bekijk ik klanten anders – lees: eigentijdser en effectiever – pak ze nu wel bij de lurven. Niet dat ik zo van 'meetbaarheid' hou, Nee integendeel, maar het is wel fijn dat ik nu weet hoeveel er mogelijk is qua groei in prospects en klanten.

Christian Kinnear | EMEA Managing director | HubSpot

Webs is a fast growing company. They are the #1 Partner in EMEA and belong to the Top 10 globally.

The experts

Edwin Vlems | Manager Marketing | MCB Nederland B.V. | 10 juli 2018

I have been working with Webs for years on various topics, they are clearly the bureau that understands inbound the best.

Enthousiast team wat de taal van de klant spreekt

Suzanne Bekkers - van Vroenhoven | Marketing & Communicatie specialist | CRH Mobile Fencing & Security | 11 juni 2018

Ik ervaar Webs sinds 3 jaar als een enthousiaste partner die van aanpakken weet. Sterk in content. Weten ook hoe ze moeten communiceren met collega's welke niet bekend zijn met vakjargon. Hierdoor een goed draagvlak wat onze prestaties ten goede komt. We zijn een internationel b-2-b speler met in ieder land een ander assortiment, een andere doelgroep en uiteraard een andere cultuur. Hier weten ze prima mee om te gaan.

Fijne partner op het gebied van online Marketing

Michael van der Windt | Directeur | Icamat Technology | 31 mei 2018

Sinds enkele maanden is onze nieuwe website www.icamat.com live die we samen met Webs hebben gerealiseerd. We hebben een mooi high-tech productiebedrijf en dat komt nu ook tot uiting op onze website. De vindbaarheid van Icamat op Google is sindsdien toegenomen. We krijgen leads binnen en hebben zelfs al een opdracht via de website gescoord! Ik ben blij met hoe soepel het traject met het team van Webs verliep en de ondersteuning die we hebben gehad. Op kantoor bij Webs is de sfeer altijd goed. De sessies om persona’s op te stellen om onze doelgroep beter te begrijpen was leerzaam: het schrijven van teksten door Webs verliep dan ook voorspoedig. Ik kijk terug op een leuk project en kijk uit naar de vele leads en omzetverhoging die onze vernieuwde website en online strategie gaat brengen.

Prima partner!

Hilde de Vocht | Director of Marketing and Communications | High Tech Campus Eindhoven | 31 mei 2018

Ons doel is de High Tech Campus in Eindhoven nationaal en internationaal te positioneren als de toonaangevende ‘high tech hotspot’ van Nederland. In Webs vonden wij een partner die samen met ons het marketing en sales proces gefocust en efficiënt heeft ingericht. En daar plukken we nog steeds de vruchten van. Samen hebben wij met marketing een belangrijke rol ingenomen in het verder op de kaart zetten van de campus. Marketing is vandaag een onmisbare schakel in het aantrekken en binden van gekwalificeerde leads voor sales. En kan dat ook aantonen aan het management. Dit helpt ons in de toekomst onze impact nog verder te vergroten!

Download case study

Samen met Webs onze digitale strategie waarmaken

Barbara Van Hamme | HR Manager | TUNAP Benelux | 31 mei 2018

TUNAP werkt al enkele jaren zeer positief samen met Webs. We hebben inbound marketing volledig omarmd om ons als kennisleider te positioneren en klanten aan te trekken. De communicatie is transparant, Webs denkt mee en stelt waar nodig de verwachtingen bij. We delen de filosofie dat marketing moet bijdragen aan resultaten voor sales en daarom staken zij met kop en schouders boven andere partners uit. Webs ontwikkelt zich continu en neemt ons daarin mee. Ze staan nooit stil! Een super resultaat is de granulaat-campagne waarin we een vraag van de markt hebben beantwoord. De content zorgt lang na lancering nog steeds voor traffic en leads.

Wat kun je nog meer van ons als
website bureau verwachten?

Maak gebruik van de beste Marketing en Sales tools

We werken met de krachtigste tools die beschikbaar zijn op de markt - zoals HubSpot, Google Analytics, Google Search Console, Hotjar en meer – om continu resultaten te meten en prestaties te verhogen.

Als modern website bureau kijken wij bovendien naar tooling die past bij jouw situatie. Wij hebben dan ook geen eigen CMS, maar werken platform-onafhankelijk. Zodat je na het lanceren van je nieuwe website niet vastzit aan één website-leverancier.

Bespreek met ons hoe wij tools kunnen inzetten waar jij van gaat profiteren.

Marketing en Sales tools

Transformeer je commerciële proces

Je website is een elementaire schakel in het aankoopproces van de klant, geen losstaand element. We zijn naast website bureau daarom een partner voor B2B bedrijven die beter zaken willen doen in het digitale tijdperk.

Ontdek hoe we samen in jouw organisatie een digitale transformatie in gang zetten met Inbound Marketing en Sales. Of neem – als je voor nu alleen een goede website wil – direct contact met ons op.

Transformeer je commerciële proces

Elimineer de risico’s van traditioneel webdesign

Het traditionele proces van webdesign is doorspekt met risico’s – het gaat vaak gepaard met hoge (opstart)kosten, gaat buiten scope, over budget en is niet flexibel. Daarom werken wij volgens een modern website proces waarbij jij in control blijft. Lees in deze whitepaper hoe je een website kunt realiseren die je snel kunt lanceren en die bijdraagt aan de commerciële resultaten van je business.

Lees hier verder om te ontdekken hoe we dat aanpakken.

Elimineer de risico’s van traditioneel webdesign

Werk met een team van designers, developers, copywriters en strategen

Of je nu een strategische samenwerking met ons aangaat om je commerciële proces te verbeteren, of ons eenmalig aanhaakt als website bureau: je profiteert van dezelfde expertise.

Wij hebben een multidisciplinair team in huis dat je op elk vlak van ondersteuning kan voorzien. Van content creatie in meerdere talen tot het verzorgen van een aansprekend en functioneel design. We stellen het team pas samen als er behoefte is aan de specifieke expertises – alles gaat in goed onderling overleg.

compleet team

Ga doelgericht aan de slag met je B2B website

Ontdek hoe je een website realiseert die bijdraagt aan de commerciële resultaten van je business:

Website consult aanvragen