HubSpot Elite Partner

Versnel je groei met Webs, de enige HubSpot Diamond Partner in Nederland

Jij weet welke koers je wil varen om je doelen te behalen. Maar aan welke knoppen ga je draaien? Webs is dé Nederlandse HubSpot Partner voor B2B bedrijven met groeiambities. Met een track record in kennisgedreven organisaties en ervaring met HubSpot (nummer #1 partner in EMEA, #10 wereldwijd) weten we wat er nodig is om van klik tot klant te komen. Gebruik onze expertise – en kom sneller tot de beste resultaten.

Neem contact op

Wat haalt je B2B organisatie uit samenwerken met Webs?

Of je nu net start, of al even onderweg bent met HubSpot: jij wil optimale commerciële prestaties behalen met ijzersterke processen. Daarom wil je het maximale uit tools halen.

Bij ons kun je terecht voor het gebruiksklaar maken van HubSpot (onboarding) en software trainingen. Maar de meeste energie krijgen we van strategische samenwerkingen – waarbij we je helpen het maximale uit je mensen, processen én tools te halen. We gaan graag met je in gesprek over jouw groeiambities.

Je organisatie als vertrekpunt – niet de tool

HubSpot is slechts een tool. Volgens ons gaat HubSpot pas zorgen voor een consistente toename in traffic, leads en klanten als je scherp hebt langs welke strategie, en met welke mensen en processen je commercieel nog beter gaat scoren.

Lokale partner met internationale slagkracht

De wereld is je speelveld, en je producten en diensten moeten resoneren in almaar veranderende markten. Onze consultants kennen het reilen en zeilen binnen ambitieuze B2B organisaties en weten wat er voor nodig is om een strategie globaal uit te rollen.

HubSpot inrichten, passend bij hoe jouw team werkt

HubSpot moet de efficiëntie en effectiviteit van je team verhogen, niet afremmen. Voordat we lukraak aan de slag gaan denken we daarom samen na over logische processen. We stellen prioriteiten op basis van het (kennis)niveau van je team.

Collega’s aan boord krijgen

Draagvlak creëren bij collega’s en directie voor je plannen – het is een proces wat continu aandacht vereist. Wij helpen je met het maken van de vertaalslag naar jouw organisatie zodat we op het juiste moment met de juiste mensen aan tafel zitten – met een verhaal wat hout snijdt.

Alle disciplines in huis om te groeien

Heb je de route naar commercieel succes scherp? Dan wil je liever gisteren starten dan vandaag. Wij hebben alle disciplines in huis om meters te maken met Marketing en Sales in HubSpot: van strategen en designers tot (web)developers en copywriters.

Als eerste op de hoogte van HubSpot ontwikkelingen

Als officiële Nederlandse HubSpot partner zijn wij continu scherp op ontwikkelingen in het vakgebied. Door kritisch te blijven op wat werkt – en wat niet – dagen wij onszelf én onze partners uit om steeds weer op zoek te gaan naar de aanpak die voor het beste resultaat zorgt.

Klanten uit de B2B over onze dienstverlening

Als Nederlandse HubSpot partner werken we al jaren met veel plezier voor bedrijven in de maakindustrie, zakelijke dienstverlening en IT en software. Dit doen we vanuit Eindhoven, het epicentrum van innovatie – maar onze dienstverlening reikt door heel Nederland. We laten onze partners graag aan het woord over hoe ze de samenwerking met ons ervaren:

Exponential digital growth thanks to Webs!

Filipe Oliveira da Silva | Group Director Sales & Marketing | Veco Precision | 17 mei 2018

We have started our partnership with Webs in 2016 and soon could see the amazing results thereof. We have strictly followed the Inbound Marketing methodology and could immediately experience a huge growth in number of website visitors, sales qualified leads and new customers. Webs has helped to bring our Sales strategy to an upper level. The way we look to lead generation and business development is since then different and follows a more structured approach. I would strongly recommend Webs to any company that is willing to start or improve their Digital Marketing strategy.

Download case study

Succesvolle digitale transformatie met inbound!

Lorelei de Boer | Digital Brand Manager | Phenom-World | 2 mei 2018

In de afgelopen 1,5 jaar is Phenom-World op een totaal andere manier gaan kijken naar het genereren van leads via online en offline kanalen. Om grip te krijgen op kwaliteit en aantal leads hebben wij een inbound marketing strategie geïmplementeerd. Onze collega's werken nauw samen met het team van Webs in het uitstippelen van de route, aanbrengen van focus en het maken van fysieke producten. Resultaten tot nu toe: van 0 naar gem. 6000 bezoekers per maand op het blog, 400% groei in traffic naar conversieratio. De omzet beïnvloed door online groeide van 1.2 naar 2.2. miljoen euro!

Met Webs een groei in leads van 700% in 1,5 jaar!

Edwin Franken | Managing Director | TÜV Nederland | 4 januari 2018

Webs hielp TÜV Nederland met het inrichten van een toekomstbestendig marketingproces dat past in dit digitale tijdperk. Implementatie van een Inbound Marketingproces en Hubspot als marketing software leidde tot een 700% stijging van gekwalificeerde leads binnen 1,5 jaar na lancering. Inbound Marketing hielp doelstellingen, resultaten en de rol van marketing in de organisatie scherper neerzetten en zorgde tevens voor betere inzichten in onze doelmarkten en klanten zodat wij ook in staat zijn hen beter te ondersteunen met hun uitdagingen. De opvolgende implementatie van een Inbound Sales aanpak samen met Webs zorgde voor stelselmatige verbetering in de afspraken en integratie tussen marketing en sales, met groei en betere efficiëntie van opvolging van commerciële kansen als gevolg.

De partner die de taal spreekt van onze doelgroep

Renso Kuster | Manager Operations | Cadmes BV | 18 juni 2018

Samen met Webs werken wij aan het zo optimaal mogelijk benutten van onze online leadgeneratie tools. Hierbij verbaas ik mij telkens weer over hoe goed iedereen binnen Webs de taal spreekt van onze eindklant, de maakindustrie. Mede hierdoor kunnen wij snel met elkaar schakelen en worden onze behoeften snel omgezet in concrete campagnes en online content.

Excellent partner to work with

Marc Maureaux | Brand Manager | Toyota Material Handling Europe | 25 juni 2018

We are very happy to have chosen Webs to support us on our inbound journey. They are helping us with the steering from a strategic European level and operationally with the implementation of inbound on a local level. With a strong team supporting us, I feel that we are in good hands.

Fijne kundige partij om mee samen te werken

Rick de Laat | Online Marketing & Communicatie Specialist | SIBO Fluidra Netherlands B.V. | 8 augustus 2018

Hele fijne partij om mee samen te werken. Enthousiaste medewerkers die hun vak verstaan, zich goed inlezen en interesseren in jouw bedrijf en de markt waarop je acteert. Inbound marketing heeft bij ons de manier van denken flink beïnvloedt, zeker op afdelingen buiten marketing om. Hierin is het belangrijk om vanaf het begin zaken duidelijk en concreet over te brengen en zo betrokkenheid creëren. Daarin is Webs goed geslaagd!

Download case study

Inbound marketing levert een zichtbare bijdrage

Jonathan Lucas | Communications Specialist | SPGPrints B.V. | 18 juli 2018

Webs is voor ons meer dan een leverancier. Ze zijn als het ware een adviserende collega met kennis en ervaring van de markt. Al vroeg in het traject, bij het bepalen van de brand identity van SPGPrints, is Webs aanwezig geweest wat een enorm pluspunt was voor de doorvertaling naar online. Ze zijn met de juiste mensen op de juiste momenten aanwezig, nemen iedereen - ook op directieniveau - weldoordacht mee en maken voor de organisatie behapbaar en inzichtelijk wat inbound marketing is en wat je ermee kunt bereiken. Eerst zaaien en dan oogsten gaat voor ons zeker op: we zien inmiddels dat inbound een zichtbare bijdrage levert aan de verkoop en het gehele verkoopproces. Natuurlijk verkoop je geen machine enkel en alleen door marketing maar we spelen met inbound marketing wel een belangrijke rol. Van eerste online contact tot het fysiek sluiten van de deal, het gaat hand in hand met inbound en dat zal ook zo blijven. Webs helpt ons dat te realiseren!

Mee-denkers

Jens Hooiveld | Senior Marketing Automation Specialist | ManpowerGroup | 13 juli 2018

De mensen bij Webs zijn flexibel en hebben verstand van inbound marketing. Daarnaast zijn ze ook nog eens plezierig in de omgang. Leuk bedrijf!

Groeien doe je met Webs.

Hosang Safare | Account Manager | IT Creation | 11 juli 2018

Met de in-house specialisten, directe aanpak en doortastendheid heeft Webs alles in huis om je verder te brengen! Erg veel geleerd en zeer zeker een aanrader voor elke organisatie die wilt groeien!

Webs laat me anders denken en voelen

Ron A. F. Jacobs | Eigenaar | RAF Jacobs consultancy | 10 juli 2018

De profs van Webs schudden me wakker, halen me uit mijn traditionele 'vel' en brengen een nieuwe mindset in. En dat was hard nodig ook! Immers, hiermee bekijk ik klanten anders – lees: eigentijdser en effectiever – pak ze nu wel bij de lurven. Niet dat ik zo van 'meetbaarheid' hou, Nee integendeel, maar het is wel fijn dat ik nu weet hoeveel er mogelijk is qua groei in prospects en klanten.

Christian Kinnear | EMEA Managing director | HubSpot

Webs is a fast growing company. They are the #1 Partner in EMEA and belong to the Top 10 globally.

The experts

Edwin Vlems | Manager Marketing | MCB Nederland B.V. | 10 juli 2018

I have been working with Webs for years on various topics, they are clearly the bureau that understands inbound the best.

Enthousiast team wat de taal van de klant spreekt

Suzanne Bekkers - van Vroenhoven | Marketing & Communicatie specialist | CRH Mobile Fencing & Security | 11 juni 2018

Ik ervaar Webs sinds 3 jaar als een enthousiaste partner die van aanpakken weet. Sterk in content. Weten ook hoe ze moeten communiceren met collega's welke niet bekend zijn met vakjargon. Hierdoor een goed draagvlak wat onze prestaties ten goede komt. We zijn een internationel b-2-b speler met in ieder land een ander assortiment, een andere doelgroep en uiteraard een andere cultuur. Hier weten ze prima mee om te gaan.

Fijne partner op het gebied van online Marketing

Michael van der Windt | Directeur | Icamat Technology | 31 mei 2018

Sinds enkele maanden is onze nieuwe website www.icamat.com live die we samen met Webs hebben gerealiseerd. We hebben een mooi high-tech productiebedrijf en dat komt nu ook tot uiting op onze website. De vindbaarheid van Icamat op Google is sindsdien toegenomen. We krijgen leads binnen en hebben zelfs al een opdracht via de website gescoord! Ik ben blij met hoe soepel het traject met het team van Webs verliep en de ondersteuning die we hebben gehad. Op kantoor bij Webs is de sfeer altijd goed. De sessies om persona’s op te stellen om onze doelgroep beter te begrijpen was leerzaam: het schrijven van teksten door Webs verliep dan ook voorspoedig. Ik kijk terug op een leuk project en kijk uit naar de vele leads en omzetverhoging die onze vernieuwde website en online strategie gaat brengen.

Prima partner!

Hilde de Vocht | Director of Marketing and Communications | High Tech Campus Eindhoven | 31 mei 2018

Ons doel is de High Tech Campus in Eindhoven nationaal en internationaal te positioneren als de toonaangevende ‘high tech hotspot’ van Nederland. In Webs vonden wij een partner die samen met ons het marketing en sales proces gefocust en efficiënt heeft ingericht. En daar plukken we nog steeds de vruchten van. Samen hebben wij met marketing een belangrijke rol ingenomen in het verder op de kaart zetten van de campus. Marketing is vandaag een onmisbare schakel in het aantrekken en binden van gekwalificeerde leads voor sales. En kan dat ook aantonen aan het management. Dit helpt ons in de toekomst onze impact nog verder te vergroten!

Download case study

Samen met Webs onze digitale strategie waarmaken

Barbara Van Hamme | HR Manager | TUNAP Benelux | 31 mei 2018

TUNAP werkt al enkele jaren zeer positief samen met Webs. We hebben inbound marketing volledig omarmd om ons als kennisleider te positioneren en klanten aan te trekken. De communicatie is transparant, Webs denkt mee en stelt waar nodig de verwachtingen bij. We delen de filosofie dat marketing moet bijdragen aan resultaten voor sales en daarom staken zij met kop en schouders boven andere partners uit. Webs ontwikkelt zich continu en neemt ons daarin mee. Ze staan nooit stil! Een super resultaat is de granulaat-campagne waarin we een vraag van de markt hebben beantwoord. De content zorgt lang na lancering nog steeds voor traffic en leads.

Wat kun je nog meer van een HubSpot Partner verwachten?

HubSpot CRM

Start vandaag met het verbeteren van je commerciële proces online

Kickstart je hernieuwde aanpak met de software producten van HubSpot: de totale suite van moderne Marketing en Sales tools die jou laat bepalen aan welke knoppen je draait.

Lees meer
Onboarding templates

Profiteer van onze expertise met HubSpot professionele Onboarding

Gebruik de kennis van een ervaren partner bij je HubSpot Onboarding: zo weet je niet alleen zeker dat technisch alles klopt – maar zet je direct templates in die optimaal zijn ingericht voor SEO en conversie.

Rank hoger in Google en converteer meer websitebezoekers in leads met templates die bovengemiddeld presteren. Van traffic, naar lead, naar klant.

Lees meer
Hubspot training

Verbeter je commerciële proces met HubSpot Trainingen

Met een professionele HubSpot Training leg je nog onbenutte kansen bloot en leer je hoe de tool voor jullie gaat werken. Richt met behulp van een training je processen optimaal in in de all-in-one software van HubSpot.

Lees meer
Hubspot user group

Deel kennis met vakgenoten – meld je aan voor de HubSpot User Group

Als Nederlandse HubSpot partner organiseren wij met, en voor ambitieuze professionals de maandelijkse User Group bijeenkomst. Bezoek de HubSpot User Group in Eindhoven en spar met vakgenoten.

Deel best practices, ontdek de valkuilen van anderen en leer wat jij kunt doen om je commerciële proces nog beter in te richten.

Bekijk alle events

Groei samen met de enige Diamond HubSpot Partner van de Benelux

Kom sneller tot de beste resultaten met Webs, dé partner voor B2B organisaties met groeiambities:

Neem contact op