NL
Contact

Editor’s picks

The latest

Hoe Nmbrs groei realiseerde met inbound en HubSpot

#UnlockYourGrowth

Bekijk de case study

Lead nurturing – hoe je in 5 stappen de kans op SQL’s vergroot

Lead nurturing is marketing slang voor ‘het opbouwen van een band met je leads’. Wie leads succesvol nurtured, vergroot zijn lead-to-customer ratio, oftewel het aantal leads dat uiteindelijk klant wordt. Sommige bedrijven doen dit van nature al heel succesvol, zonder het zo te noemen. Voor anderen vraagt het meer bewustwording. In alle gevallen loont het om het lead nurture proces eens onder de loep te nemen en jezelf af te vragen: hoe bedreven zijn we er eigenlijk écht in om klanten voor ons te winnen en…kan het efficiënter?

Sales
7 min

Website ontwikkeling: Van online visitekaartje > marketingmachine

De B2B buyer journey is veranderd, websites vormen vandaag de dag dé vraagbaak in de zoektocht naar antwoorden. Antwoorden waarin jouw content kan voorzien. Ten minste, als je website fungeert als een goed geoliede marketing machine. In dit artikel lees je welke soorten websites er zijn en wat je kunt doen om jouw website een centrale plek in je marketing te geven. Cruciaal hierbij is de keuze voor het juiste Content Management Systeem (CMS), die medebepaalt in welke mate jouw marketing toekomstbestendig is.

Sales
8 min

Customer Data Platform (CDP): van 'nice-to-have' naar 'need-to-have'

Een Customer Data Platform (CDP) verzamelt alle klantdata in je bedrijf op één centrale plek. Een veelbelovende ontwikkeling, in een tijdperk waarin data als heilige graal wordt beschouwd. Want hoe meer data, hoe meer inzicht in de klantbehoeften. En meer mogelijkheden om je aanbod daarop aan te sluiten. Want wie dat succesvol doet, kan meer omzet genereren, de customer lifetime value verhogen en de cost per acquisition reduceren.Niet zo gek dus, dat organisaties (klein en groot) zich verdiepen in de mogelijkheden van een CDP. Wat is ervoor nodig om een klantprofiel te ontwikkelen en hoe helpt een CDP je daarbij? Wat is ervoor nodig om een CDP succesvol te laten draaien en wat is het verschil met een Data Management Platform (DMP)?

Sales
5 min

Auteurs

Bekijk meer topics.
#UnlockYourGrowth

Om je te helpen hebben we een aantal topics verzameld