NL
Contact

Met grote trots delen we mee dat Webs 5e is geworden in de HubSpot Global Partner of the Year Awards en een knallende 4e plek in EMEA. Dit succes is meer dan alleen een medaille aan de muur; het is een erkenning van ons harde werk en bovenal een teken van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Data 1 min

Editor’s picks

The latest

Stap nu over naar Google Analytics 4

Het stond al een tijdje op de planning: de overstap van Universal Analytics (UA) naar Google Analytics 4 (GA4). Google heeft aangekondigd dat vanaf juli 2023 Universal Analytics property's geen data meer zullen verzamelen. Met de introductie van Google Analytics 4 heeft het platform een grote sprong voorwaarts gemaakt. Wil jij nou ontdekken hoe Google Analytics 4 kan bijdragen aan jouw digitale strategie? En beter nog wat de gevolgen zijn als je niet meegaat met deze verandering. We vertellen je in dit blog graag meer hierover.

Marketing
5 min

Hoe Nmbrs groei realiseerde met inbound en HubSpot

#UnlockYourGrowth

Bekijk de case study

Lead nurturing – hoe je in 5 stappen de kans op SQL’s vergroot

Lead nurturing is marketing slang voor ‘het opbouwen van een band met je leads’. Wie leads succesvol nurtured, vergroot zijn lead-to-customer ratio, oftewel het aantal leads dat uiteindelijk klant wordt. Sommige bedrijven doen dit van nature al heel succesvol, zonder het zo te noemen. Voor anderen vraagt het meer bewustwording. In alle gevallen loont het om het lead nurture proces eens onder de loep te nemen en jezelf af te vragen: hoe bedreven zijn we er eigenlijk écht in om klanten voor ons te winnen en…kan het efficiënter?

Sales
7 min

Website ontwikkeling: Van online visitekaartje > marketingmachine

De B2B buyer journey is veranderd, websites vormen vandaag de dag dé vraagbaak in de zoektocht naar antwoorden. Antwoorden waarin jouw content kan voorzien. Ten minste, als je website fungeert als een goed geoliede marketing machine. In dit artikel lees je welke soorten websites er zijn en wat je kunt doen om jouw website een centrale plek in je marketing te geven. Cruciaal hierbij is de keuze voor het juiste Content Management Systeem (CMS), die medebepaalt in welke mate jouw marketing toekomstbestendig is.

Sales
8 min

Auteurs

Bekijk meer topics.
#UnlockYourGrowth

Om je te helpen hebben we een aantal topics verzameld