Get a demo

In samenwerking met Emerce - Vijf nieuwe landen met in ieder land minimaal tien klanten. Stel dat het MT of de investeerder dat vandaag als eis op tafel legt. Kan je marketing automation tool dat aan? Is het CRM-pakket hiervoor ingericht? En heb je de mogelijkheid om razendsnel je website te vertalen?

HubSpot 3 min

Editor’s picks

The latest

The latest

Snelle groei: pas op voor het boomerang-effect

In samenwerking met Emerce - Een markt disrupten. De volgende Airbnb worden. Net zo hard groeien als Mollie. Nederlandse scale-ups zijn ambitieuzer dan ooit tevoren en zien de hele wereld als hun potentiële klant. Toch ligt het pad naar dat mondiale succes bezaaid met hobbels, waarvan er eentje vaak onderbelicht blijft: je vermogen om alle klantdata aan elkaar te koppelen. Bij Mollie hebben ze dat probleem inmiddels opgelost.

HubSpot
3 min

Hoe Nmbrs groei realiseerde met inbound en HubSpot

#UnlockYourGrowth

Bekijk de case study

Laat deze 7 HubSpot Mythes achter in 2021

HubSpot is of te technisch, te duur, niet divers genoeg, of te divers. En eerlijk gezegd is het niet meer dan logisch dat je met dit soort tegenstrijdigheden wordt misleid. Maar als je bang bent HubSpot aan te schaffen door wat je denkt te weten, is het tijd om nog eens goed na te denken...

HubSpot
4 min

De juiste IT als basis voor jouw commerciële succes

Hoeveel leads levert je online campagne op? Hoeveel van die leads worden vervolgens klant? En welk deel van die nieuwe klanten neemt over drie jaar nog steeds producten en diensten bij je af? Veel commerciële afdelingen blijken nog niet in staat om dit soort datastromen snel en simpel aan elkaar te koppelen.

Data
2 min

Meer deals in minder tijd met HubSpot Sales en CRM

Door je commerciële proces als een circulair model in te richten bespaar je tijd en geld. In dit circulaire model, waarbij de klant centraal staat, werken alle commerciële afdelingen binnen de organisatie samen, zodat de hele organisatie sneller draait en exponentieel harder kan groeien. Vandaar ook dat een CRM van grootste waarde is als iedereen binnen de organisatie daar gebruik van maakt, en iedereen naar dezelfde informatie en data kijkt. Pas dan kun je het maximale uit je data en uit je contacten halen.

4 min

Marketing en sales: van collaboratie naar coöperatie

Mijn vorige functie? Marketing en sales medewerker. Het onafscheidelijke duo: de dikke en de dunne, Bassie en Adriaan, Batman en Robin... twee aparte disciplines die voor mij zeer logisch in elkaar overvloeien, elkaar aanvullen en versterken. Toch is dit niet altijd het geval.

6 min

HubSpot is geen Marketing Automation Tool

HubSpot staat bij veel marketeers bekend als marketing automation tool. Dat is niet voor niets want nog steeds scoort HubSpot hoog op alle vlakken in vergelijk met andere marketing automation tools (Kijk daarvoor maar eens op de onafhankelijke internationale vergelijkingssites gebaseerd op echte user reviews zoals Trustradius, G2crowd of Gartner Peer review).

Marketing
4 min

Auteurs

Bekijk meer topics.
#UnlockYourGrowth

Om je te helpen hebben we een aantal topics verzameld