HubSpot Service Hub

Transformeer je klantenservice met HubSpot Service Hub

Werk slimmer, niet harder. In een tijd waarin klanten hogere verwachtingen hebben dan ooit tevoren, is het essentieel om op het juiste moment met de juiste ondersteuning te komen. Daarvoor zijn twee elementen van vitaal belang.

checkmark-filled Jouw service team moet inzicht hebben in de behoeften van klanten.
checkmark-filled Je moet kunnen bijsturen op basis van betrouwbare data en een overzichtelijke service pipeline.


HubSpot Service Hub geeft jou de controle. Geef jouw service teams de mogelijkheid om op basis van de juiste rapporten en data het werk te automatiseren dat nodig is om klanten tevreden te stellen en problemen snel op te lossen.

Lees verderDemo op maat
Service Hub person

Alle service-activiteiten
op één plek

Of je service nu gericht is op individuele klanten of op een breder publiek. Of je nu meerdere service teams aanstuurt in verschillende regio's of vanuit één centraal punt werkt.

accent-line-light-blue-xl

Effectieve impact ontstaat wanneer de technologie die je gebruikt naadloos aansluit op jouw processen. Geen gedoe met administratie, maar doordachte keuzes op basis van heldere data. Voorzie je teams van tools waarmee ze gemakkelijk kunnen werken en je serviceafdeling kan haar doelstellingen overstijgen.

Eén ding is zeker; een gefragmenteerde servicetool stack bevordert de productiviteit en het inzicht niet. We zien te vaak service teams zonder een duidelijke aanpak, zonder feitelijke inzichten en stuurinformatie. Laat data je richting bepalen, niet je onderbuikgevoel.

Eenvoudige gebruikservaring 
= hogere adoptie

De HubSpot Service Hub, een tijdbesparende tool die diepere inzichten biedt in klantbehoeften, serviceprocessen automatiseert en helpt bij het snel oplossen van problemen.

accent-line-red-xl

Omdat deze Hub een integraal onderdeel is van het HubSpot-platform, helpt het jouw serviceorganisatie fricties weg te nemen en effectiever samen te werken op basis van betrouwbare data. Deze data wordt ingezet om je serviceprioriteiten te bepalen en de efficiëntie van je serviceprocessen te voorspellen.

Met behulp van geautomatiseerde workflows, maak je service-informatie gemakkelijk toegankelijk, rapporteer je over de prestaties van je teams en stem je je benadering consistent af op basis van resultaten. Het resultaat? Een hogere adoptiegraad binnen je service team, dankzij de eenvoudige gebruikservaring die de Service Hub biedt.

Service hub new

Optimaliseer je klantenservice met HubSpot Service Hub

De HubSpot Service Hub biedt een geconsolideerd platform voor het verkrijgen van essentiële stuurinformatie op één centrale plek, met een vertrouwde interface en flexibiliteit voor maatwerk integraties. Dit stelt jouw team in staat om snel aan de slag te gaan. Van geavanceerde klantanalyse tot ticketbeheertools.

accent-line-light-blue-xl

Alle relevante data kan eenvoudig worden geïntegreerd via native koppelingen (Operations Hub) of op maat gemaakte integraties. Zo krijg je helder inzicht in het heden en waardevolle voorspellingen voor de toekomst. Dit helpt je om servicekansen te identificeren, je processen slimmer in te richten en te focussen op de meest tevreden klanten.

Demo op maatPlan een discovery call
Transform your business

Bouw het fundament
voor schaalbare groei

Er is geen standaardrecept voor succes. Hoe zorg je ervoor dat je een proces opzet dat schaalbaar is en past binnen jouw context?

accent-line-red-xl

Webs helpt je daarbij. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een businesscase voor het gebruik van HubSpot Service Hub, het trainen van je team om effectief te werken binnen het platform of ondersteuning bij het beheren en onderhouden van je serviceportaal.

Bij Webs geloven we in strategische plannen gebouwd op een solide fundament. Met deze aanpak leggen we de basis voor schaalbare groei. Binnen 30 tot 90 dagen zijn jouw teams operationeel en kunnen ze succesvol werken met de Service Hub, van analyse en strategisch advies tot aan beheer en onderhoud.

Wil je een overtuigende businesscase ontwikkelen voor HubSpot Service Hub? Plan dan nu een discovery call in!

HubSpot business transformatie consultant

Voor een commerciële organisatie met slagkracht is slimme software essentieel. HubSpot biedt een complete cloud-oplossing voor moderne sales, marketing en service teams.

HubSpot Smart CRM

360 degree customer insights
AI Powered
Easy to use
Easy to use
Easy to grow
Easy to grow
Easy to run
Easy to run
Use Cases

HubSpot Service Hub

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise. Ontdek onze cases en leer hoe we bedrijven in diverse sectoren toekomstbestendig maken.

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creëren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen.

Demo op maatPlan een discovery call