HubSpot Sales Hub

Transformeer je sales performance met HubSpot Sales Hub

Werk slimmer, niet harder. In een tijd waarin jouw ideale klant wordt overspoeld met informatie, is het van belang om op het juiste moment met de juiste persoon in contact te staan. Daarvoor zijn twee elementen essentieel.

checkmark-filled Jouw sales team moet zicht hebben op wat er speelt.
checkmark-filled Je moet kunnen bijsturen aan de hand van betrouwbare data en een overzichtelijke pipeline.

HubSpot Sales Hub geeft jouw het stuur in handen. Geef jouw sales teams de kans om op basis van de juiste reports en data het nodige werk te automatiseren. Zo sluit je meer deals in minder tijd en verlies je geen waardevolle kansen uit het oog.

Lees verderDemo op maat
HubSpot Sales Hub

Alle commerciële
context op één plek

Of je commercieel succesvol zijn nu account based of op grote schaal aanpakt. Of je nu meerdere sales teams aanstuurt in verschillende landen of deals worden gesloten vanuit een centraal kantoor. Impact maak je pas als de technologie waarmee je werkt aansluit op jouw processen.

accent-line-light-blue-xl

Geen onnodige administratieve werkzaamheden, maar efficiënte en intuïtieve keuzes maken op basis van rapportages. Faciliteer je teams van tools waar ze eenvoudig en met plezier mee werken en je sales afdeling overstijgt kan zichzelf overstijgen.

Een ding is zeker; een versnipperde sales tool stack bevordert de productiviteit en behoefte aan inzicht in ieder geval niet. We zien te weinig sales teams over een duidelijke aanpak. Getoetst op basis van feiten en stuurinformatie. Niet gebaseerd op een onderbuikgevoel.

Eenvoudige gebruikservaring 
= hogere adoptie

De HubSpot Sales Hub, een tijdbesparende tool die je voorziet van diepere inzichten in je prospects, automatiseert werkzaamheden en helpt bij het sneller sluiten van deals.

accent-line-red-xl

Omdat deze Hub een integraal onderdeel is van het HubSpot platform, biedt het jouw sales organisatie de mogelijkheid om fricties weg te nemen en efficiënter samen te werken op basis van betrouwbare data. Deze data wordt ingezet om je outreach te prioriteren en de gezondheid van je pipeline te voorspellen.

Met behulp van sequences automatiseer je prospecting, maak je sales enablement content toegankelijk, rapporteer je eenvoudig over de efficiëntie van je sales reps met forecasting en pas je je messaging consistent aan op basis van resultaten. Het resultaat? Een hogere adoptiegraad binnen je sales team, dankzij de eenvoudige gebruikservaring die de Sales Hub biedt.

Sales hub

Heldere salesanalyses 
en forecasting

De HubSpot Sales Hub biedt een geconsolideerd platform voor het verkrijgen van essentiële stuurinformatie op één centrale plek, met een vertrouwde interface en flexibiliteit voor maatwerkintegraties.

accent-line-light-blue-xl

Dit stelt jouw team in staat om snel aan de slag te gaan. Van geavanceerde Business Intelligence-applicaties tot prospecting tools. Alle relevante data kan eenvoudig worden geïntegreerd via native koppelingen (Operations Hub) of op maat gemaakte integraties.

Zo verkrijg je een helder inzicht in het heden en krijg je waardevolle voorspellingen voor de toekomst. Dit stelt je in staat om kansen te identificeren, je salesproces slimmer in te richten en te focussen op de meest winstgevende klanten.

Demo op maatPlan een discovery call
Transform your business

Bouw het fundament
voor schaalbare groei

Er is geen universele blauwdruk voor succes. Hoe zorg je ervoor dat je een proces opzet dat schaalbaar is en werkt binnen jouw context?

accent-line-red-xl

Webs helpt je daarbij. Of het nu gaat om het bouwen van een business case voor het gebruik van HubSpot Sales Hub, het trainen van je team om succesvol te werken binnen het platform of hulp bij het beheren en onderhouden van je portal.

Bij Webs geloven we in strategische vergezichten gebouwd op een pragmatisch fundament. Met deze aanpak bouwen we het fundament voor schaalbare groei. Binnen 30 tot 90 dagen zijn jouw teams onboard en kunnen ze succesvol werken in de sales hub, van analyse en strategisch advies tot aan beheer en onderhoud.

Wil je een overtuigende businesscase ontwikkelen voor HubSpot Sales Hub? Plan dan nu een discovery call in!

HubSpot consultant presentatie

Voor een commerciële organisatie met slagkracht is slimme software essentieel. HubSpot biedt een complete cloud-oplossing voor moderne sales, marketing en service teams.

HubSpot Smart CRM

360 degree customer insights
AI Powered
Easy to use
Easy to use
Easy to grow
Easy to grow
Easy to run
Easy to run
Use Cases

HubSpot Sales Hub

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise. Ontdek onze cases en leer hoe we bedrijven in diverse sectoren toekomstbestendig maken.

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creëren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen.

Demo op maatPlan een discovery call