Haal meer rendement uit HubSpot

HubSpot User Days

Training & masterclass

HubSpot wordt vaak ervaren als een tool die super gebruiksvriendelijk is. Toch zijn er vaak momenten waarop je wat extra hulp kunt gebruiken.

Wij brengen HubSpot-gebruikers in Nederland samen om kennis te delen en van elkaar te leren. Ons doel is een sterke community creëren waar we inzichten kunnen delen en samen kunnen groeien.

IMG_2199-2
HubSpot User Day

Wat zijn de
HubSpot User Days?

De HubSpot User Days zijn interactieve, kennisrijke dagen die zes keer per jaar worden georganiseerd. Tijdens deze dagen nodigen we je uit om deel te nemen aan diverse masterclasses en sessies, geleid door onze eigen HubSpot certified trainers. Het doel? Jou helpen het maximale uit HubSpot te halen.

accent-line-red-xl

Voor wie zijn deze dagen?

Of je nu een doorgewinterde HubSpot gebruiker bent, net begint of nog wilt beginnen, de HubSpot User Days zijn open voor iedereen. En het beste deel? Deze dagen zijn volledig gratis. Het is een uitstekende kans om te leren, te netwerken en inzichten te delen met andere professionals in jouw vakgebied.

Wat kan je verwachten?

Elke HubSpot User Day is zorgvuldig samengesteld met een mix van theoretische kaders en praktische masterclasses. De onderwerpen bestrijken een breed spectrum: van data-gedreven besluitvorming met HubSpot Analytics, het bereiken van optimaal databeheer binnen jouw portal tot aan het optimaliseren van jouw gebruik van de marketing hub. Deze dagen zijn niet alleen een kans om te leren, maar ook om direct toepasbare vaardigheden en strategieën mee naar huis te nemen.

Aankomende events

Maak onderdeel uit van onze community

We organiseren regelmatig evenementen om een community te creëren rondom organisaties die bezig zijn met het vormgeven van hun business transformatie.
We doen dit door middel van Captains Dinners voor de C-Suite en HubSpot User Days voor de gebruikers.