Waarom moet je voor HubSpot kiezen?

1 min read
Jun 29, 2021 4:12:00 PM
Er gaat een gevaarlijke gedachte rond over HubSpot. HubSpot zou 'all-in-one marketingsoftware' zijn die elk marketing- of salesprobleem kan oplossen en je bedrijf moeiteloos nieuwe groei kan opleveren. Dit klopt voor de meeste bedrijven die in HubSpot investeren, maar het gaat niet op voor iedereen. HubSpot is niet altijd voor iedereen geschikt...

accent-line-red-xl

Trek bezoekers, maak contact met leads en verras klanten.

HubSpot is een all-in-one groeiplatform. Het biedt je alle klantdata en inzichten die je nodig hebt om bezoekers te trekken, contact te maken met leads en je klanten te verrassen. Alles draait op hetzelfde platform, dus alle klantgerichte teams werken met dezelfde gegevens. Dit levert een naadloze klantervaring op.

Frictie waardoor klanten niet bij je willen kopen? Weg ermee!

Het wegnemen van frictie in de klantreis en van frustratie bij je medewerkers over complexe systemen en processen helpt je organisatie te groeien. HubSpot noemt dit het vliegwieleffect.

Het vliegwielmodel beschrijft het momentum dat ontstaat wanneer je alle onderdelen van je organisatie met elkaar verbindt en de klant centraal stelt.

In plaats van het bekende funnelmodel, waarbij marketing, sales en service in silo's werken, draait het vliegwielmodel om de gezamenlijke verantwoordelijkheid om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Geen gestuntel en miscommunicatie meer tussen je commerciële teams, maar een holistische, prettige ervaring die perfect is afgestemd op de klantreis.

HubSpot: het all-in-one groeiplatform

HubSpot omvat een volledige software stack voor marketing, sales en customer service, gebouwd rondom een gratis CRM. Verhoog je traffic en converteer meer bezoekers met Marketing Hub, bespaar tijd en sluit meer deals met Sales Hub en houd contact met klanten en overtref hun verwachtingen met de Service Hub. Allemaal krachtig op zichzelf, maar samen nog sterker.

Een paar belangrijke product highlights:

  • Contactbeheer
  • Prospectbeheer
  • Leadbeheer
  • Automatisering
quote-example

Want to stay updated on all HubSpot changes? Subscribe to our newsletters, follow us on Instagram or join our HubSpot User Days!

Explore HubSpot User Days