Transform your business

Captains Dinners

Word onderdeel van een exclusief samenzijn waar de top van het bedrijfsleven samenkomt. Bij de Captains Dinners draait alles om het delen van kennis, het verkennen van nieuwe ideeƫn en het creƫren van waardevolle connecties.

Ontmoet gelijkgestemde leiders die net als jij actief bezig zijn met het vormgeven van bedrijfstransformatie. Geniet van een exclusieve omgeving, een heerlijk diner en een goed glas wijn terwijl je geĆÆnspireerd raakt door de beste en slimste in de branche.

Foto voor Emiel Putman
IMG06662 3

Wat zijn de
Captains Dinners?

De Captains Dinners zijn exclusieve evenementen die regelmatig worden georganiseerd, met elk een specifiek thema binnen de digitale en zakelijke transformatie. Deze diners bieden een unieke gelegenheid voor leiders en professionals om samen te komen, te netwerken en waardevolle inzichten te delen.

accent-line-red-xl

Voor wie zijn de Captains Dinners?
De Captains Dinners bieden een uniek platform voor leiders in commerciĆ«le en IT-functies binnen de B2B-sector, die actief bezig zijn met het vormgeven van hun bedrijfstransformatie. Tijdens deze evenementen komen gelijkgestemde professionals samen om te netwerken, te leren en geĆÆnspireerd te worden door toonaangevende sprekers en experts.

Wat kan je verwachten?
Tijdens de Captains Dinners kun je een mix van inspirerende keynote-sprekers, boeiende discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden verwachten. Elk diner is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan onderwerpen te behandelen, van de laatste trends en ontwikkelingen in de industrie tot praktische tips en strategieƫn voor zakelijk succes. Het is een unieke gelegenheid om kennis op te doen, ervaringen te delen en nieuwe connecties te maken in een stimulerende en ondersteunende omgeving.

 

Sfeerimpressies van onze vorige Captains Dinners

Wil jij ook hier nu ook deel van uit maken? Meld je onderaan deze pagina aan en we nemen z.s.m. contact met je op! 

Captains Dinner Webs CEO HubSpot Yamini Rangan
Captains Dinner Webs HubSpot Yamini Rangan
Captains Dinner Webs CEO HubSpot
Captains Dinner Webs
Presentation Webs
Captains Dinner Amsterdam
Captains Dinner Webs Dauphine
Round tables Captains Dinner
Networking Captains Dinner
Webs HubSpot Captains Dinner
HubSpot CEO
Networking Dinner Amsterdam HubSpot
Presentations ASML
Captains Dinner 2
Marc Hijink ASML
Presentation ASML Marc Hijink
Yamini Rangan CEO Hubspot
Fireside Yamini Rangan CEO HubSpot
HubSpot #1 CRM
Toekomstige edities worden binnenkort aangekondigd.

Laat je interesse hier achter!