Vragen? Neem contact op
Webs Captains Dinner: Editie 2

Schuif aan bij het Captains Dinner met Yamini Rangan, CEO van HubSpot

19 juni 2024 | 16:30 - 21:00 | Dauphine, Amsterdam

accent-line-red-xl

Geniet van een inspirerende avond vol netwerken, leren en inzichten met een van de meest invloedrijke leiders in de zakenwereld. Yamini Rangan komt naar Nederland om leiderschapslessen te delen die zijn geleerd tijdens de opmerkelijke reis van HubSpot,  gegroeid van 200 miljoen naar 2 miljard. Ze zal ingaan op de toekomt van CRM-systemen en de rol van leiderschap bij business transformatie. 

Daarnaast komt journalist Marc Hijink een verhaal vertellen over het Europese #1 techbedrijf ASML gebaseerd op zijn bestseller boek Focus. Kortom, een fantastische avond met en voor leiders van Nederlandse topbedrijven. 

Captains dinner pictures

Innovatie aan de top: transformeren in het
digitale tijdperk

Dit exclusieve evenement is gericht op leiders in commerciële en IT-functies binnen de B2B-sector en biedt een unieke gelegenheid om te verbinden met gelijkgestemde professionals en waardevolle discussies te voeren.

accent-line-red-xl

Business transformatie en leiderschap

unnamed-5-transformed

De groei van HubSpot naar meer dan 200.000 klanten en 2 miljard dollar aan omzet markeert een belangrijke mijplaal. HubSpot is overgegaan van een toonaangevend systeem voor marketingautomatisering naar een innovatief slim CRM. Tijdens haar fireside chat zal Yamini inzichten delen over de strategische evolutie van HubSpot en de cruciale rol van leiderschapo bij het stimuleren van transformatieve verandering.

De wereld van ASML

Het machtsspel om de meest complexe machine op aarde.

20200229_WBP005_0

ASML, de technische reus van Europa, leidt de industrie met geavanceerde chiptechnologie die wereldwijde innovatie beïnvloedt. Ingenieurs bij ASML ontwikkelen precisieapparatuur die cruciaal is voor de productie van geavanceerde chips, ter ondersteuning van grote technologiebedrijven zoals Intel, Samsung en Apple.

Tijdens zijn presentatie zal auteur Marc Hijink de opkomst van ASML belichten, waarbij hij de toewijding en samenwerking van het bedrijf in de chipsector uitdiept door moiddel van diepgaande gesprekken met sleutelfiguren. 

Locatie

Dauphine Amsterdam

Prins Bernhardplein 175,
1097 BL Amsterdam

Bel:   020 - 46 216 46
E-mail:   info@caferestaurantdauphine.nl

Parkeren

Op het Prins Bernhardplein, waar Cafe-Restaurant Dauphine gevestigd is, kies je de richting naar de RAI/Rivierenbuurt. Voor het spoorwegviaduct, aan je rechterhand, vind je de ingang van Dauphine. Sla hier rechtsaf het Pauwenpad in.

Je bevindt je nu tussen het spoor en de lange zijde van het gebouw. Neem aan het einde een scherpe bocht naar rechts. Je staat nu voor de ingang van de parkeerkelder, waarvan de garagedeur automatisch opent.

Let op: De hoogte van de parkeerkelder is 2,40 meter.

Programma*

Inloop & netwerken
16:30 uur


Captains Dinner
17:30 - 21:00 uur

Voorgerecht

Presentatie Marc Hijink

Focus - De wereld van ASML

Hoofdgerecht

Fireside chat Yamini Rangan

CEO HubSpot

Dessert


Netwerken en borrel
21:00 - 22:00 uur

*Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan dit evenement. Het is exclusief toegankelijk voor leiders in commerciële of IT-functies binnen de B2B-sector.

Captains Dinner

Gastsprekers

    Captains Dinner, 19 juni 2024

    Aanmelden voor deelname

    Het Captains Dinner met Yamini Rangan, CEO van HubSpot, is exclusief voor leiders in commerciële en IT-functies binnen de B2B-sector die actief werken aan het vormgeven van hun business transformatie.

    Aanmelding is kosteloos, maar toegang is niet gegarandeerd; aanmeldingen worden zorgvuldig beoordeeld.