Unlock your business

Overtref de verwachtingen van je klanten met HubSpot CRM

Stem HubSpot CRM af op de behoefte van je klanten, zodat je marketing-, sales- en serviceteams de best mogelijke klantervaring kunnen bieden en leg hiermee de basis voor schaalbare groei.

Hoe kunnen we helpen? Onze Managed Services
random image
random image
random image
business-transformatie-gecentraliseerd-commercieel-landschap
Gecentraliseerd commercieel landschap

Een integrale aanpak voor een succesvolle transitie

Elke dag werk je aan het behalen van je businessdoelen en het bereiken van commerciële excellentie. Je streeft naar schaalbaarheid, klantretentie, operationele efficiëntie en het vergroten van marktaandeel. In een snel veranderende digitale wereld wordt dit echter steeds complexer.

accent-line-red-xl

Om mee te blijven doen in de toekomst, zijn opzichzelfstaande acties niet meer toereikend; een aantal losse trainingen volgen, een nieuwe tool adopteren, of een nieuwe commercieel directeur aanstellen kunnen weliswaar waardevol zijn, maar om écht te transformeren, is een integrale aanpak nodig. Een overkoepelend strategisch plan dat het volledige commerciële proces raakt en obstakels wegneemt.

Ontsluit jouw business potentieel

Als strategische partner helpen wij jouw uitdagingen om te zetten in groeikansen. Wij brengen fricties in jouw bedrijfsprocessen in kaart en pakken ze aan door HubSpot-implementaties te vereenvoudigen, veranderingsprocessen te stroomlijnen, IT-landschappen te integreren en jouw teams te versterken. Centraal staan eenduidige en actuele klantdata.

Gepersonaliseerde transformatie

Iedere organisatie is uniek. Daarom begrijpen we dat de route naar business transformatie een gepersonaliseerde aanpak vereist. Als jouw strategische partner staan we naast je om deze reis vorm te geven. We focussen niet alleen op technologie en innovatie, maar ook op de menselijke kant. Want business transformatie gaat niet alleen over systemen en processen, maar vooral over mensen.

Gecentraliseerd commercieel landschap door business transformatie
elite-accreditation

HubSpot Elite Partner

"Excellent partnership and collaboration. We're working with Webs on several projects; A CRM (re)design and implementation, consent management process, a two-way integration between HubSpot and our Microsoft Dynamics CRM, and soon growth marketing."
Kayleigh Noordijk
Data & Automation Lead, TopDesk
"Great partner for implementation and maintenance" We had a well managed approach to the whole project. From blueprinting our expected end result to step by step implementation.
Laurens van Woerkom
Digital Transformation Manager, Dopper
"Soepele migratie/consolidatie en optimalisatie van sales en marketing functionaliteiten. Met Webs als onze HubSpot expertise partner hebben we (na een fusie van onze drie organisaties) de drie HubSpot portals gemigreerd/geconsolideerd in één omgeving"
Fred Sonneville
Directeur Clients & Markets, Kyden
Onze aanpak

Een bewezen aanpak voor schaalbare groei met HubSpot

Wij begrijpen dat een succesvolle HubSpot-implementatie meer is dan alleen het activeren van een nieuw systeem. Onze aanpak omvat vijf fasen die gericht zijn op het transformeren van jouw commerciële processen en het leggen van een stevig fundament voor duurzame groei.

Go-Live in 30-90 days
icon-strategy-discovery
Strategy
& discovery

Op basis van jouw bedrijfsdoelen identificeren we fricities in het commerciële proces. Vervolgens ontwikkelen we een strategische roadmap voor schaalbare groei.

icon-solution-architecture
Business process design

We redesignen sales, marketing en service processen met HubSpot als centraal CRM, gebaseerd op best practices en afgestemd op jouw technologische landschap.

icon-implement-configure
Implement
& configure

Binnen 30-90 dagen rollen we een aangepaste HubSpot-oplossing uit, geïntegreerd met jouw systemen voor directe impact.

icon-continuous-improvement
Scalable
growth

In deze fase activeren we de markt met HubSpot als basis voor groei, gericht op nieuwe zakelijke kansen en groei bij bestaande klanten.

icon-training-user-support
Training
& support

We bieden uitgebreide training en toegankelijke support om jouw teams te laten excelleren, met een focus op gebruikersadoptie van HubSpot.

Business Fundament
Managed Services

Wil je jouw bedrijf transformeren met HubSpot als centraal systeem voor je commerciële organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Samen groeien

Case studies

Aankomende events

Vergroot je kennis

Webs organiseert meerdere keren per jaar sessies door en voor kennisleiders of HubSpot gebruikers

Business transformatie met een mensgerichte aanpak

Wil je jouw bedrijf transformeren met HubSpot als centraal systeem voor je commerciële organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg!

Plan een discovery call
Webs HubSpot Elite powerhouse