HubSpot Marketing en Sales software

Genereer meer gekwalificeerde leads, sluit meer deals en manage je Salesfunnel met de (inbound) Marketing en Sales software van HubSpot. Demo aanvragen

CRM

Transformeer je commerciële proces met
hét all-in-one Marketing en Sales platform

Jij hebt een visie: aantoonbare commerciële resultaten behalen voor jouw organisatie, met de mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt. HubSpot is het all-in-one software pakket waarmee je team verkoopt zoals je klant zich oriënteert en aankoopt. Breng Marketing en Sales processen samen en genereer met Marketing gekwalificeerde leads zodat Sales deals kan sluiten.

Demo aanvragen

Haal meer rendement uit je (inbound) Marketing en Sales inspanningen met HubSpot

Je website vandaag verbeteren – zonder tussenkomst van IT

Jij wil snel kunnen schakelen, zónder dat je IT overal bij nodig hebt. HubSpot geeft je die slagkracht – zodat je je kostbare tijd kunt besteden aan de juiste zaken. Namelijk: de dialoog voeren met je toekomstige klant.

Weet precies wat je leads doen. Over alle kanalen heen

Potentiële klanten bewegen zich over je kanalen – je weet alleen niet waar, wanneer en waarom. HubSpot geeft je een 360° klantbeeld. Zo formuleer je rake boodschappen en trek je klanten naar je toe.

Toon aan hoe Marketing bijdraagt aan het commerciële succes

Wanneer de deal wordt gesloten, is het een verdienste van Sales. Zo niet, dan wijst men naar Marketing. HubSpot Inbound Marketing & Sales software meet en analyseert over alle kanalen. Zo krijg je inzicht wat de verdiensten van marketing én sales zijn.

Lever leads aan waar Sales de deal mee kan sluiten

Jij wil niet dat jouw leadlijsten onderop de stapel belanden. En Sales wil geen tijd besteden aan leads die niet ready-to-buy zijn. Met HubSpot manage en nurture je leads dusdanig, dat Sales er direct mee aan de slag kan.

Begin – en vergroot je draagvlak met bewijslast

Hoe overtuig je anderen ervan dat HubSpot werkt? Begin! Met HubSpot maak je de eerste successen inzichtelijk. Zo overtuig je anderen stap voor stap van het rendement van HubSpot en neem je ze mee in je plannen.

Verkoop zoals je klanten oriënteren en aankopen

Een potentiële klant zoekt online naar oplossingen voor zijn uitdagingen. Met HubSpot heb je inzicht in hoe je prospects interacteren op je kanalen en richt je je campagnes zó in dat klanten alleen de voor hen relevante informatie zien.

Start vandaag met het
verbeteren van je commerciële proces

Kickstart je hernieuwde aanpak met de software producten van HubSpot: de totale suite van moderne Marketing en Sales tools die jou laat bepalen aan welke knoppen je draait.

CRM

Genereer gekwalificeerde leads met HubSpot Marketing Automation Software

Lanceer gerichte marketingcampagnes over al je (online) kanalen heen, vanuit één plek.

Met de Inbound Marketing software van HubSpot creëer en publiceer je content voor landingspagina’s, blogposts, E-mail campagnes en geautomatiseerde workflows. Gepersonaliseerd voor unieke bezoekers, en zonder tussenkomst van IT.

Analyseer, stuur bij en maak rapportages waar je salescollega’s en je baas niet omheen kunnen.

Lees meer
Marketing Automation

Bewerk actief de markt met HubSpot Sales Software

Versnel de groei van je salesteam met een combinatie van slimme sales tools.

Zo besteed je je kostbare tijd aan het vinden en kwalificeren van de juiste leads, en sla je de brug tussen marketing en Sales.

Log activiteiten automatisch, maak en deel E-mail templates met je team en krijg een bericht op het moment dat een lead die ene offerte opent.

Lees meer
sales software

Service, Up-sell en Cross-sell met HubSpot Customer Services

Help je klanten beter, verblijd ze meer en behoud ze langer. Met HubSpot Customer Services behoort klantenservice tot de kern je organisatie en wordt het een drijver voor groei.

Verkrijg feedback en inzicht en ga daadwerkelijk het gesprek aan met Conversations tools.

Meer informatie over HubSpot Customer Services volgt in 2018.

Services

HubSpot gratis CRM systeem

Waarom zou je voor een CRM betalen, als er een gratis alternatief is – dat ook nog op #1 staat in de Gartner Peer Insights Index?

Je Sales team wil maar één ding: scoren! en niet bezig zijn met Excel sheets, overvolle inboxen en vervelende IT systemen. Het CRM van HubSpot automatiseert administratieve handelingen. Het kost je maar een paar uur – in plaats van maanden – om er goed mee te kunnen werken. Dat betekent: meer deals sluiten, minder administratie.

Het beste van alles? Je kunt tot wel een miljoen contacten kwijt in de database, en: of je nu met één of 500 Sales mensen bent, het CRM blijft onbeperkt houdbaar en gratis.

Lees meer
Gratis CRM Systeem

Start vandaag met het verbeteren van je commerciële proces online

Demo aanvragen
Onboarding templates

HubSpot Professionele Onboarding

Onboarden doe je het beste met een lokale partner die je helpt de groeiplannen van je organisatie door te vertalen in HubSpot. Nabijheid is daarbij cruciaal.

Richt je HubSpot omgeving niet standaard in, maar gebruik vanaf dag één Call-to-Actions en landingspagina’s met de hoogste conversieratio.

Maak HubSpot technisch en praktisch werkbaar met een HubSpot Diamond Partner die weet welke elementen voor de klik zorgen.

Lees meer
Hubspot training

Vergroot je kennis met HubSpot Trainingen en Workshops

Met de verschillende hands-on trainingen en Workshops breng je jezelf en je team snel op niveau.

Maak hierbij gebruik van de expertise van een HubSpot Diamond Partner die de (on)mogelijkheden van de tool door en door kent.

Een HubSpot classroom training, Marketing workshop of Sales workshop doe je op locatie of in-house:

Lees meer
Webs team Diamond Hubspot

Versnel je groei met Webs, #1 HubSpot Partner in EMEA

HubSpot is slechts een tool.

Wij helpen je bij het uitzetten van een strategische koers en het kiezen van focusmarkten. Maar ook bij het opstellen van een actie- en resultaatgericht Growthplan, een werkbare planning en het uitvoeren van campagnes die leads opleveren waar Sales mee aan de slag kan.

Met een team van consultants, online marketeers, technische specialisten, copywriters en designers zijn wij dé digitale partner voor B2B bedrijven met groeiambities:

Lees meer

Meer dan 37.450 klanten groeien al met HubSpot.
Waar wacht je op?

Lees duizenden succesverhalen van HubSpot klanten

HubSpot in de media

“HubSpot provides one of the most comprehensive user experiences available. HubSpot stands head and shoulders above [others] when it comes to content. They also provide full funnel attribution and enables marketers to see all touch points with a client and not just last touch.”

Forbes

“HubSpot is the market leader for Marketing Automation”

G2Crowd

“HubSpot is #1 Marketing Automation Software”

TrustRadius

“HubSpot biedt het meest complete pakket, heeft ook de grootste aanhang en is de ‘thought leader’ wat betreft Inbound Marketing.”

Emerce

Start vandaag met het verbeteren van je commerciële proces online

Ontdek hoe jouw organisatie gaat groeien met de Inbound Marketing en Sales software van HubSpot:

Demo aanvragen