Contact
Integreer met verschillende platformen

HubSpot Integraties:
Creëer één centraal punt waar data samenkomt. Zonder gedoe

HubSpot Integraties

Voor het interpreteren van data en het nemen van de juiste beslissingen, heb je op elk moment een 360-graden inzicht in je klanten nodig. Wij zorgen ervoor dat je systemen naadloos met HubSpot worden geïntegreerd. Afgestemd op jouw bedrijfsactiviteiten en IT omgeving.

Praat met onze specialisten
20201019_Webs_003-

HubSpot integraties

Uitgelegd in 2 minuten

Drie pijlers om te overwegen bij het gebruik van HubSpot Integraties:

01

Klantdata

02

Inzichten

03

Richting

Klantdata

Data is je waardevolste bezit. Een goudmijn van klanten en prospects. De drijvende kracht achter je bedrijf. Daarom importeren onze integratiespecialisten niet alleen je huidige database, maar bedenken ze ook een plan waarmee je vanaf het begin meer uit je nieuwe database kunt halen.

Inzichten

Als data in aparte systemen wordt opgeslagen, heb je geen inzicht in de kwaliteit ervan. Door je legacy systemen en instrumenten te integreren, zorgen we ervoor dat je data volgens de juiste normen wordt verwerkt. Dit levert een 360-graden inzicht in je klanten op. 

Richting

Met de inzichten die je data oplevert, geven we richting aan je doelstellingen, strategieën en processen. Hiermee kun je je eigen marketing- en sales-strategieën bepalen – en business en IT volledig afstemmen op elkaar. 

jordy-leeuwenstein-stock-portrait

“Heb je een HubSpot vraag? Webs weet het antwoord! Variërend van content creatie tot API-gerelateerde vragen. Zo hebben ze ons enorm geholpen met het opzetten en uitvoeren van campagnes, en met het bepalen van richting in onze werkzaamheden.”

Jordy Leeuwenstein ESET Nederland

Wij zijn er voor je.

”Waar onze technische HubSpot kennis ophoudt, vult Remi van Webs aan. Altijd met een aanpak op maat.”

Debbie Bujak EPLAN

”De samenwerking met Webs verliep erg soepel. Gedurende het hele project waren ze meer dan bereid om te helpen met onze vragen. Hierbij kregen we gedetailleerde uitleg. Onze verwachtingen zijn overtroffen!”

Aspasia Chrysospathi BlueStar Europe Distribution

Integreer Salesforce met HubSpot

Houd je marketing en sales in evenwicht en zorg voor uitgebreidere informatie over leads. Integreer Salesforce met HubSpot.

Meer informatie
Integreer Microsoft Dynamics met HubSpot

Houd je marketing en sales in evenwicht en zorg voor uitgebreidere informatie over leads. Integreer Microsoft Dynamics met HubSpot.

Meer informatie
Integreer je marketing- en sales-tools

Deel marketing- en sales-data uit alle belangrijke systemen en creëer één centraal punt waar alles samenkomt met integraties, zoals met Vidyard of SurveyMonkey.

Plan een 1:1
Advies voor maatwerk- en complexe integraties

Onze integratiespecialist bouwt maatwerkintegraties voor elke mogelijke specifieke cloudsoftware.

Plan een 1:1

What makes us different.

Niet alle HubSpot partners zijn hetzelfde.

Waarom samenwerken met Webs als HubSpot partner?

You’re ready.
Take the leap.

Kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak