Contact

Waarom integreren?

  • Automatiseer de overdracht tussen marketing en sales
  • Zorg voor inzicht in je marketing en sales activiteiten
  • Volg je klanten door je hele commerciele proces
  • Haal je voordeel uit consistentie va je data door je volledige ecosysteem

HubSpot en Microsoft Dynamics integratie

Koppel je HubSpot portal met Dynamics om je klanten te bedienen en sales in staat te stellen gegenereerde leads op te volgen. Elimineer foutgevoelige handmatige overdrachten en imports.

Maak een afspraak - een persoonlijk gesprek kost niets

Sync contacts and leads

Stuur gekwalificeerde leads naar Dynamics om opgevolgd te worden door Sales. Alle essentiele data is beschikbaar in beide platformen.

Volg de status van leads in HubSpot. Gebruik de verkregen inzichten van je samenwerking met sales om de kwaliteit van de aangeleverde leads te verbeteren.

Heb altijd de meeste recente informatie beschikbaar in beide systemen.

20200928_Webs_046-0276-1

Keep track of Deals and Opportunities

Synchroniseerd deals met HubSpot om de resultaten van je inspanningen te kunnen volgen. Hoeveel van je aangeleverde leads converteren naar klanten?

Beheer en richt campagnes in gebaseerd op real-time data. Begrijp wat het beste werkt en welke kansen er nog zijn.

20200928_Webs_088-1381-1

Get insights with detailed analytics

Ontdek wat het meest bijdraagt aan success en ontdek nieuwe kansen. Bouw gedetailleerde rapporten en analytics gebaseerd op het volledige commerciele process.

Creeer gedetailleerde attribution reports gebaseerd op campagne data, gegenereerde leads en marketing inspanningen.

20201019_Webs_005-6875-1

Hoe we HubSpot en Microsoft Dynamics integreren

01

Discover and design

02

Build and launch

03

Monitor

01

Discover and design

What is important for your business, what defines success?

Elke bedrijf heeft zijn eigen manier van werken, verschillende doelen en een eigen weg naar succes. This resoneert in ieder keus die gemaakt wordt, zij het in de manier waarop een proces wordt ingericht of de tools die gekozen wordenom dit proces te ondersteunen.

De belangrijkste stap in het realiseren van een succesvolle integratie is het beschrijven van je business en jouw unieke manier van werken. We definieren de data die er het meest toe doet in ieder stap van het process, tekenen de datastromen uit en schrijven acceptatietests.

02

Build and launch

Je data is je belangrijkste bezit. Om data integriteit te garanderen gedurende en na het bouwen van de integratie zetten we een veilige test-omgeving op die een kopie is van de productieomgeving.

De integratie zal opgezet worden en volledig getest, inclusief stress tests met grote hoeveelheden data. We volgen iedere stap in het proces om er zeker van te zijn dat de integratie je zakelijke proces ondersteund en voldoet aan de definities van success zoals beschreven in de eerste stap.

03

Monitor

Automatische rapporten tonen inzicht in de technische operatie, het aantal gewijzigd records en toont mogelijke verbeteringen.