Contact
Wat je moet weten voordat je aan de slag gaat

Een integratie instellen tussen HubSpot en Salesforce

In een oogopslag

  • Om betere zakelijke beslissingen te kunnen nemen, heb je volledig inzicht in je klanten nodig
  • Als je Salesforce niet integreert met HubSpot, kan er een flinke kloof ontstaan bij de overdracht tussen marketing en sales. 
  • We helpen je graag met elke HubSpot-integratie die je nodig hebt
  • We importeren niet alleen je huidige database, maar bedenken ook een plan om meer uit je nieuwe database te halen.

Klinkt ingewikkeld? Wij zijn er om je te helpen

Om data te kunnen interpreteren en betere zakelijke beslissingen te nemen, heb je een volledig inzicht in je klanten nodig. Wij zorgen ervoor dat bestaande systemen en tools, zoals Salesforce, naadloos met HubSpot worden geïntegreerd. Zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken.

Maak een afspraak - een persoonlijk gesprek kost niets
big-pedestrian-crossing

Al je data op één plek.

Heb je een HubSpot-abonnement, maar gebruik je Salesforce als CRM? Je bent beslist niet de enige. Er zijn duizenden bedrijven die de HubSpot Marketing Hub gebruiken in combinatie met een Salesforce CRM. Maar pas op: er kan een flinke kloof ontstaan tussen je marketinginspanningen en salesresultaat omdat de twee afdelingen op verschillende platforms werken.

HubSpot en Salesforce integreren: creëer een centraal punt waar alles samenkomt.

De meeste bedrijven die HubSpot en Salesforce gebruiken, besluiten om de twee platforms te integreren. In de meeste gevallen kunnen de twee applicaties na integratie naadloos gegevens synchroniseren en zijn obstakels tussen marketing- en salesinspanningen verdwenen.

Een integratie klinkt dan ook prachtig, maar het is belangrijk om een gedegen plan te hebben en te begrijpen hoe HubSpot en Salesforce samenwerken. Een slecht doordachte integratie kan uiteindelijk meer problemen opleveren dan wanneer je met twee afzonderlijke platforms blijft werken.

Hulp nodig bij je integratie?

Boek een gratis 1:1 gesprek

We helpen je bedrijfsdoel en IT op elkaar af te stemmen

Data is je waardevolste bezit. De drijvende kracht achter je bedrijf. Je wilt dat niet in gevaar brengen door een slechte integratie van HubSpot en Salesforce.

Ons Webs-team van gecertificeerde HubSpot-experts helpt je met elke benodigde HubSpot-integratie. We begrijpen dat data je waardevolste bezit is. Daarom importeren onze integratiespecialisten niet alleen je huidige database, maar bedenken ze ook een plan waarmee je vanaf het begin meer uit je nieuwe database kunt halen.

Houd je marketing en sales perfect in balans voor zoveel mogelijk informatie over leads. Integreer Salesforce met HubSpot.

jordy-leeuwenstein-stock-portrait

“Heb je een HubSpot vraag? Webs weet het antwoord! Variërend van content creatie tot API-gerelateerde vragen. Zo hebben ze ons enorm geholpen met het opzetten en uitvoeren van campagnes, en met het bepalen van richting in onze werkzaamheden.”

Jordy Leeuwenstein ESET Nederland

m-cta-banner-basic_placeholder-1
m-cta-banner-basic_placeholder-1
m-cta-banner-basic_placeholder-1
m-cta-banner-basic_placeholder-1

Onze integratie specialisten helpen je verder

Van strategisch advies tot tactische plannen en operationele begeleiding. Wij zijn er om je te helpen.