HubSpot User Days

Commercial excellence door efficiënt data beheer met HubSpot

13 juni 2024 | 09:30 - 15:00 | Eindhoven 

accent-line-red-xl

Er zijn veel bedrijven waar HubSpot gebruikt wordt. Nu is de software van HubSpot erg gebruikersvriendelijk, maar soms heb je toch net even wat extra ondersteuning nodig. Gelukkig staat er bij ons een team van gecertificeerde HubSpot freaks klaar om je hier bij te helpen!

Data is het nieuwe goud

HubSpot is ongetwijfeld een krachtige CRM-tool. Het biedt je de mogelijkheid om leads te genereren, klantrelaties op te bouwen en groei te stimuleren. Data vormt de levensader van moderne bedrijven. Het stelt ons in staat om trends te begrijpen, kansen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen.

accent-line-red-xl

Maar hier is het addertje onder het gras: waarde zit in de actualiteit en zuiverheid. Vergelijk het met het gebruik van een kaart om naar een nieuwe bestemming te navigeren. Als de kaart verouderd is of onnauwkeurige informatie bevat, loop je het risico om te verdwalen. Datzelfde geldt voor data in de zakelijke wereld. Oude en vervuilde data kunnen leiden tot mislukte marketingcampagnes, verkeerde productbeslissingen en gemiste kansen. Zelfs met een uitstekend platform zoals HubSpot, kan het potentieel niet volledig benut worden als je data verouderd en vervuild is.

Natuurlijk roept het belang van actuele data binnen een bedrijf vragen op. Hoe houden we deze data up-to-date? Kost dit veel tijd? Wie is hier verantwoordelijk voor? Hoe pakken we dit effectief aan?

Tijdens deze HubSpot User Day nemen we jouw data onder de loep en reiken we praktische handvatten aan om je HubSpot-portal up-to-date te houden. We delen concrete tips en methoden voor efficiënt data-beheer, zodat je altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit en relevantie van je gegevens. Ontdek alles wat je moet weten om jouw HubSpot-portal optimaal te laten presteren.

Kennissessie & masterclasses

Kennissessie

De kracht van gestructureerd data beheer met HubSpot als jouw CRM. Ontdek de essentie van datakwaliteit, integratie, centralisatie en betrouwbaarheid binnen HubSpot. Transformeer je data tot een waardevolle troef voor zakelijke groei. 

Masterclasses
  • HubSpot data clean-up & organize
  • Data veiligheid en privacy
  • Lifecycle stages 

Programma*

Registratie check-in
09:30 - 09:45

 

Opening door certified trainer
09:45 - 10:00

 

Kennissessie
10:00 - 11:00

 

Pauze
11:00 - 11:15

 

Masterclass 1 
11:15 - 12:00

Lunch
12:00-13:00

Masterclass 2
13:00 - 13:45

Pauze
13:45 - 14:00

Masterclass 3 
14:00 - 14:45 

Afsluiting 
14:45 - 15:00

HubSpot User Day

Onze HubSpot Certified Trainers

    HubSpot User Day, 13 juni 2024

    Meld je aan voor de
    HubSpot User Day!