Business automation

Verbeterde productiviteit, klantervaring
en omzet

De klantdoorstroom binnen je commerciële organisatie is stroef. Leads worden zonder de juiste context en data overgedragen van marketing naar sales en van sales naar service. Een duidelijk, gestructureerd en soepel proces ontbreekt, waardoor elke overdracht tijdrovend en foutgevoelig wordt. Vertraagde opvolging zorgt ervoor dat klanten tussen wal en schip belanden en waardevolle kansen verloren gaan.

Dit gebrek aan structuur leidt tot inconsistente klantinteracties en gemiste omzetmogelijkheden. Omdat elke overdracht individueel wordt afgehandeld, duurt het langer om leads op te volgen en nieuwe kansen te ontdekken. Een duidelijk proces, business automation, kan dit probleem oplossen, zodat je commerciële organisatie efficiënter werkt en geen kansen onbenut laat.

Lees verderHoe kunnen we helpen?
business automation

Business automation: efficiëntie, groei en klantgerichtheid met HubSpot

Business Automation gaat verder dan alleen marketing. Het omvat zowel repetitieve taken als complexe overdrachtsprocessen in marketing, sales en service, met behulp van technologie en AI. Van het creëren van snellere, digitale klantbelevingen tot het vereenvoudigen van interne processen, zoals lead nurturing, sales sequences, support tickets, interne notificaties en automatische takentoewijzing.

accent-line-light-blue-xl

Met HubSpot kun je deze processen volledig op maat inrichten, waardoor je aanzienlijke efficiency-winst boekt, de productiviteit van je klantgerichte teams verhoogt, de klantervaring verbetert en de totale omzet stimuleert. Business Automation helpt zowel kleine als grote bedrijven om hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en groei te bevorderen.

Bij low-touch processen werken we samen met jou om door automatisering operational excellence te bereiken. Ook bij high-touch salesprocessen zijn grote winsten te behalen. Door marketing, sales en service te voorzien van de juiste signalen op het juiste moment, kun je proactieve commercie bedrijven. Zo voeg je waarde toe voor je klanten en benut je het volledige potentieel van je bedrijf.

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact op met onze experts en ontdek wat Webs voor jou kan betekenen!

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise

Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-advanced-crm hubspot-data-migration hubspot-solution-architecture hubspot-custom-integrations

 

hubspot-elite-badge
Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-elite-badge
hubspot-advanced-crm
hubspot-data-migration
hubspot-solution-architecture
hubspot-custom-integrations

HubSpot professionals

54+ FTE

accent-line-red-small

Ervaring met HubSpot

10+ jaar

accent-line-red-small

HubSpot implementaties

300+

accent-line-red-small

HubSpot certifcaten

500+

accent-line-red-small

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creëren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen. 

Plan een discovery call