Business process design

Vergroot je commerciële slagvaardigheid met efficiënte en schaalbare bedrijfsprocessen

Je commerciële processen zijn inside-out georganiseerd: bestaande systemen bepalen de werkwijzen van jouw klantgerichte teams. Je medewerkers worden niet gefaciliteerd en systemen sluiten niet goed op elkaar aan. Dit resulteert in slecht ingerichte procedures, onduidelijke rollen en verantwoordelijkheden en decentrale dataopslag. Je teams zien slechts een fractie van het totale klantprofiel. Je klant moet steeds opnieuw zijn verhaal doen. Dit kost niet alleen tijd en geld, maar leidt ook tot frustraties en weglopende klanten.

Door je front-office samen te brengen in HubSpot ondervang je decentrale dataopslag. Daarnaast biedt HubSpot de mogelijkheid om commerciële processen volledig custom in te richten. Maar hoe ga je dat vormgeven op een manier die schaalbaar en duurzaam is voor jouw organisatie? Business Solution Design biedt uitkomst.

Lees verderHoe kunnen we helpen?
Businessprocessdesign

Gemiste omzetkansen door gebrek aan structuur

Door je processen outside-in te organiseren, met de klant als uitgangspunt, worden je front-office processen leidend voor je CRM-inrichting. Dit aanpakken van inefficiënties brengt structuur in je commerciële processen en helpt je bij het automatiseren en optimaliseren van workflows, zodat ze perfect aansluiten op de behoeften van zowel jouw business als je klanten. Dit verhoogt niet alleen de productiviteit, maar verlaagt ook de kosten en bevordert duurzame klantrelaties.

accent-line-light-blue-xl

Bij Webs helpen we je bij het vinden van de optimale procesinrichting voor je HubSpot-omgeving, ongeacht de lengte van je sales-cycle of het type verkoopproces (high-touch, low-touch of no-touch). We beginnen met een analyse van je go-to-market modellen en stellen vragen zoals: staat jouw klant centraal in je business, en hoe komt dit tot uiting in je strategie? Onze HubSpot-specialisten werken samen met jou om een unieke blueprint te ontwikkelen die gericht is op jouw zakelijke behoeften én die van je klanten. Met deze benadering laat je geen kansen onbenut en ben je klaar voor de toekomst.

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact op met onze experts en ontdek wat Webs voor jou kan betekenen!

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise

Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-advanced-crm hubspot-data-migration hubspot-solution-architecture hubspot-custom-integrations

 

hubspot-elite-badge
Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-elite-badge
hubspot-advanced-crm
hubspot-data-migration
hubspot-solution-architecture
hubspot-custom-integrations

HubSpot professionals

54+ FTE

accent-line-red-small

Ervaring met HubSpot

10+ jaar

accent-line-red-small

HubSpot implementaties

300+

accent-line-red-small

HubSpot certifcaten

500+

accent-line-red-small

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creëren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen. 

Plan een discovery call