Data & reporting

Altijd en overal een 360° inzicht met de reporting functies van HubSpot

Rapporteren over je bedrijfsprestaties is cruciaal voor het nemen van beslissingen en het bepalen van je koers. Een gefragmenteerd IT-landschap, met decentrale dataopslag en weinig integraties tussen systemen, bemoeilijkt dit proces, waardoor je geen realtime en 360°-inzicht in je klanten hebt. Het handmatig verzamelen van relevante data in excelsheets is tijdrovend en foutgevoelig, wat leidt tot achterhaalde rapportages en beperkt analyse- en forecastingspotentieel.

Met de uitgebreide data management- en rapportage-opties van HubSpot kun je deze problemen oplossen, zodat je accurate en duidelijke analyses hebt voor betere datagedreven besluitvorming.

Lees verderHoe kunnen we helpen?
HubSpot data & reporting analyse

Haal meer uit je data met HubSpot's krachtige rapportagetools

Data op zichzelf is nutteloos. Pas door data te interpreteren en beschikbaar te stellen aan de juiste personen in je organisatie, wordt het van onschatbare waarde. Dit vereist heldere en betrouwbare rapportages en visualisaties. Hubspot-CRM biedt een uitgebreide set functies voor het verkrijgen van direct, volledig en nauwkeurig begrip van bedrijfsprestaties. Elke afdeling kan maatwerkrapportages en analyses genereren op basis van relevante parameters, zoals leads, conversieratio’s, customer lifetime value, klantretentie of cross- en upsellkansen. Hierdoor kan je hele commerciële organisatie datagedreven beslissingen nemen en klantinteracties verbeteren.

accent-line-light-blue-xl

HubSpot's overvloed aan standaard en custom rapportagemogelijkheden kan overweldigend zijn. Daarom kijken we samen welke data en rapporten voor jouw organisatie belangrijk zijn. Wat wil je zien/ heb je nodig voor een gezonde bedrijfsvoering? Onze professionals denken strategisch met je mee: welke inzichten wil je ophalen? Waarom zijn deze van toegevoegde waarde? Zijn integraties nodig en hoe kunnen we informatie begrijpelijk visualiseren? Door op deze manier naar je rapporten en data te kijken, maak je datagedreven besluitvorming mogelijk en identificeer je proactief kansen om zo je duurzame concurrentiepositie te versterken.

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact op met onze experts en ontdek wat Webs voor jou kan betekenen!

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise

Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-advanced-crm hubspot-data-migration hubspot-solution-architecture hubspot-custom-integrations

 

hubspot-elite-badge
Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-elite-badge
hubspot-advanced-crm
hubspot-data-migration
hubspot-solution-architecture
hubspot-custom-integrations

HubSpot professionals

54+ FTE

accent-line-red-small

Ervaring met HubSpot

10+ jaar

accent-line-red-small

HubSpot implementaties

300+

accent-line-red-small

HubSpot certifcaten

500+

accent-line-red-small

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creëren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen. 

Plan een discovery call