Hoe HubSpot CMS zorgde voor 200% meer website traffic

1 min read
Apr 29, 2024 3:03:07 PM
Om de websites van Vostermans op één lijn te brengen met zijn nieuwe klantgerichte marketingstrategie, heeft het bedrijf in samenwerking met Webs drie gloednieuwe persoonsgerichte websites gebouwd op CMS Hub, gericht op SEO, CX en leadgeneratie.

accent-line-red-xl

Overzicht 

Vostermans, een Nederlands familiebedrijf dat axiale ventilatoren produceert voor met name agrarische en industriële toepassingen, heeft de overstap gemaakt naar een meer klantgerichte organisatie. Het bedrijf koos voor inbound marketing, waarna het zich genoodzaakt zag om van een traditionele website over te stappen naar een moderne.

Webs hielp daarbij door drie nieuwe websites te bouwen, die niet alleen op de producten waren gericht, maar ook op het delen van waardevolle content en speciaal afgestemde ervaringen voor hun prospects.


Het probleem waar het bedrijf mee kampte

De traditionele websites hadden vanuit het perspectief van inbound marketing weinig aandacht voor informatieve content, hadden moeite met het omzetten van bezoekers in leads, en op de achtergrond speelden wat problemen met flexibiliteit en veiligheid.

De oplossing van HubSpot CMS

Om de websites van Vostermans op één lijn te brengen met zijn klantgerichte marketingstrategie, heeft het bedrijf ervoor gekozen om gebruik te gaan maken van CMS Hub en in samenwerking met Webs drie nieuwe websites te bouwen. Deze drie websites zijn gelanceerd met zes verschillende taalopties in één set-up. Alle sites bestaan uit pagina's die zijn ontworpen en gebouwd aan de hand van een zorgvuldige opzet van de sitestructuur, met een sterke focus op de inbound marketingfilosofie, CX, SEO en leadgeneratie.

Resultaten

De websites hebben een positieve invloed gehad op de buyer journey. Slechts vijf maanden na de lancering (december 2019) wist Vostermans het aantal bezoekers van zijn website te verdubbelen en het aantal leads te verdriedubbelen ten opzichte van eerdere jaren.

quote-example

Want to stay updated on all HubSpot changes? Subscribe to our newsletters, follow us on Instagram or join our HubSpot User Days!

Explore HubSpot User Days