Contact

HubSpot trainingen bij Webs: wordt een ware HubSpot kampioen

Start je binnenkort met HubSpot? Of ben je al enige tijd onderweg? Grote kans dat je af en toe overweldigd raakt van alle functionaliteiten. Waar begin je überhaupt als je zojuist de sleutels van je nieuwe HubSpot woning hebt ontvangen?

HubSpot is constant in beweging. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en bestaande worden aangepast. Vind een HubSpot training die bij je past en zorg dat jij of je team direct de waarde uit de HubSpot tool haalt. Dankzij de gecertificeerde HubSpot trainers van Webs zijn jij en je collega’s binnen de kortste keren echte HubSpot kampioenen. Jullie weten wat HubSpot als Growth Suite allemaal kan en hoe je deze tools en functionaliteiten ook operationeel toepast op een manier die bijdraagt aan jullie algehele strategie en organisatie.

Voor de ervaren sales manager of de beginnende marketeer

Not all training sessions are created equal. De HubSpot Growth Suite bevat vele onderdelen. Van marketing tot sales en van service tot CMS. Tijdens de trainingssessie leggen we de focus op datgene wat centraal staat en waar behoefte aan is. Het sales team zal worden meegenomen tijdens een Sales Hub trainingsessie, dat terwijl je Marketing team alle ins-en-outs leren over de Marketing Hub. Een managementtraining legt de nadruk op de rapportages en het coachen van je sales- of marketingteam op basis van deze data.

Werkt je team al enige tijd met HubSpot, dan duiken we direct de diepte in en slaan we de basis over. Net een nieuw marketingteam op poten gezet? Dan beginnen we bij de basis en nemen we stap voor stap de verschillende onderdelen door. We bieden verschillende trainingen aan over de gehele breedte van de HubSpot Growth Suite:

  • Marketing Hub trainingsessie 
  • Sales/CRM Hub trainingsessie
  • Service Hub trainingsessie
  • CMS Hub trainingsessie
  • Marketing en Sales alignment trainingsessie

Op een manier die bij jou past
Ook de manier waarop de training gegeven wordt, is altijd passend bij je wensen. Zo bieden we zowel on-site als remote trainingen aan. Heb je een nieuwe medewerker die snel up-to-date gebracht moet worden binnen HubSpot? Een 1-op-1 of een klassikale sessie is geen enkel probleem.

Luisteren tijdens de sessies is uiteraard essentieel, echter zijn de sessies waar mogelijk ook altijd interactief. Heb je een operationele training geboekt, dan ga je ook echt hands-on aan de slag en kun je binnen een veilige omgeving met HubSpot aan de slag. Aan het einde van de training ben je vertrouwd met de tool en kun je de opgedane kennis direct toepassen binnen je organisatie!

Always be learning

Ook na de training heb je voldoende vangnet om op terug te vallen. Je ontvangt al het gebruikte trainingsmateriaal en indien gewenst ontvang je ook een (virtuele) kopie van de trainingssessie om ten alle tijden terug te kijken. Daarnaast heb je toegang tot de HubSpot Academy. Een online leeromgeving die je alle ins-en-outs leert als het gaat om HubSpot en inbound marketing, sales en service.

Voor ieder niveau zijn er geschikte trainingen over de complete as van de HubSpot Growth Suite. Altijd toegespitst op het niveau van jou en je collega’s. Met een training van Webs ben je binnen de kortste keren een ware HubSpot kampioen!

Onze thought leaders zijn getraind
in elk aspect van het HubSpot platform

Plan een 1:1 met onze trainers
Picture of Kevin van Beers
Kevin van Beers

HubSpot Engineer