HubSpot: software voor Marketing, Sales en Services

Genereer meer gekwalificeerde leads, sluit meer deals en behoud goede klanten langer met de Marketing, Sales en Services software van HubSpot.Demo aanvragen

CRM

Wat is HubSpot?

De (cloud-based) software van HubSpot stelt commerciële teams in staat effectief en volgens een proces te werken aan het centraal stellen van de klant en de groei van de eigen organisatie. De all-in-one oplossing bestaat uit een CRM, Marketing, Sales en Services hub. Tevens biedt HubSpot een standalone CMS.

Demo aanvragen
CRM

De HubSpot Growth Stack: een all-in-one suite voor Marketing, Sales en Services

HubSpot is het all-in-one software pakket waarmee je Marketing, Sales en Services processen professionaliseert en je team in staat stelt te verkopen zoals je klant zich oriënteert en aankoopt.

Manage je sales funnel & sluit meer deals met HubSpot CRM Software

Stroomlijn de processen van Marketing, Sales en Services, verbeter prestaties en stuur op consistente omzetgroei. Op deze pagina komt aan bod:

 • Hoe biedt het CRM van HubSpot méér dan andere klant-platforms?
 • Hoe helpt het CRM Commercieel Directeuren, Sales Managers en Marketing Managers in het behalen van individuele en teamdoelstellingen?
 • Welke features helpen je teams efficiënter te werken?
Lees meer

HubSpot Marketing Automation: meet je ROI – van klik tot klant

Zet de groeiambities van je organisatie om in slimme (online) Marketingactiviteiten die aantoonbaar resultaat opleveren – en die zijn opgewassen tegen de grilligheid van de markt én je potentiële klant. Op deze pagina ontdek je:

 • De Marketing hub: wat is het, en welke problemen lost het voor jouw B2B organisatie op?
 • Hoe je Marketing Automation software inzet om traffic te verhogen, meer leads te genereren, betere deals te sluiten en klanten langer aan boord te houden;
 • Uit welke functionaliteiten de software bestaat – en hoe deze de efficiëntie van het team verhogen.
Lees meer

Bereik je targets sneller met HubSpot Sales software

Bewerkt actief de markt en maak slimmer de eerste connectie met prospects met behulp van de Sales software van HubSpot. Op deze pagina lees je:

 • Wat de Sales hub is en waarom commerciële teams er beter van gaan samenwerken;
 • Hoe Sales teams ieder hun eigen processen en Sales pipelines inrichten in HubSpot – en zo nog beter inspelen op de behoefte van de klant;
 • Hoe de Sales hub en het CRM samen alle waardevolle informatie over de klant borgen, zodat de klant echt centraal staat in de gehele klantreis.
Lees meer

Behoud klanten langer & genereer meer omzet met de HubSpot Service Hub

Krijg grip en zicht op alle schakels in de klantreis en stel representatief klanttevredenheid vast met de Service hub van HubSpot. Op deze pagina lees je:

 • Waarom goede Service onlosmakelijk verbonden is met meer omzet halen uit bestaande business;
 • Hoe je churn verlaagt en retentie verhoogt;
 • Hoe je precies weet welke klanten mogelijk morgen bij je weggaan, zodat je hier vandaag op kunt acteren.
Lees meer

HubSpot CMS: ontworpen voor marketing, sales en IT voor een frictieloze online klantervaring

Bouw je website op het CMS van HubSpot en zet hiermee een all-round contentplatform neer dat toegespitst is op de wensen van de moderne marketing, sales en IT-afdelingen. Op deze pagina ontdek je:

 • Hoe je het CMS gebruikt als basis voor een frictieloze online klantervaring
 • Hoe het contentplatform traffic, leads en klanten genereert door te integreren met al je marketing tools
 • Hoe het CMS helpt om marketing zichtbaar bij te laten dragen aan het groeien van de business
Lees meer

Ga doelgericht aan de slag met de software van HubSpot

HubSpot ervaringen

Gaat HubSpot ook voor jouw B2B organisatie werken? Navigeer naar de pagina’s die jou helpen de juiste keuze te maken en gebruik ervaringen van anderen om je groeiplannen te dichten.

 • Case studies: ontdek hoe organisaties – met vergelijkbare uitdagingen als de jouwe – groeien met HubSpot. Lees de B2B case studies.
 • Werken met HubSpot: HubSpot is een SaaS oplossing, dus ze staan voor je klaar met uitgebreide Services. Verbeter jezelf en je team continu met de HubSpot Academy.
 • Reviews: bekijk de ervaringen van meer dan 37.450 HubSpot klanten wereldwijd op onafhankelijke platforms G2Crowd en TrustRadius.
 • Integraties en koppelingen: ook IT wordt blij van HubSpot. Ontdek met welke andere software HubSpot moeiteloos praat in HubSpot Connect.
HubSpot ervaringen

HubSpot licenties en prijzen

Jij bent in charge. Zet de all-in-one software van HubSpot in op een manier zodat het aansluit bij jouw prioriteiten, uitdagingen en teams. Schaal op wanneer nodig.

Ontdek op de website de Free, Starter, Professional en Enterprise platforms en alle prijzen van HubSpot software.

HubSpot licenties en prijzen

Inbound (Marketing) en HubSpot

De komst van het digitale tijdperk heeft de manier waarop we zaken met elkaar doen fundamenteel veranderd. Klanten doen zelf onderzoek naar producten en diensten en bepalen zelf wanneer en hoe ze content tot zich nemen.

HubSpot is gestoeld op de Inbound methodologie, welke draait om het aantrekken van potentiële klanten door hen te helpen in hun klantreis. De 'pull' werkwijze staat lijnrecht tegenover ‘outbound’, welke informatie juist opdringt aan ontvangers.

Ontdek hoe je met Inbound Marketing en Inbound Sales de juiste websitebezoekers aantrekt, gekwalificeerde leads genereert en meer deals sluit in het digitale tijdperk.

Inbound (Marketing) en HubSpot

HubSpot Demo: ervaar de software, onderbouw je groeiplannen

Stel vast of, en hoe de software van HubSpot voor jouw B2B business toegevoegde waarde kan bieden. Op deze pagina komt aan bod:

 • Hoe een HubSpot Demo helpt bij het aanscherpen van plannen;
 • Hoe je, door jezelf de juiste vragen te stellen, het maximale resultaat uit de Demo haalt;
 • Hoe je een Demo kiest die aansluit bij de groeiambities van Marketing en Sales.
Lees meer

HubSpot Professionele Onboarding

Onboarden doe je het beste met een lokale partner die je helpt de groeiplannen van je organisatie door te vertalen in HubSpot. Nabijheid is daarbij cruciaal.

Richt je HubSpot omgeving niet standaard in, maar gebruik vanaf dag één Call-to-Actions en landingspagina’s met de hoogste conversieratio.

Maak HubSpot technisch en praktisch werkbaar met een HubSpot Diamond Partner die weet welke elementen voor de klik zorgen. Lees op deze pagina wat je kunt verwachten als je HubSpot Onboarding aanvraagt.

Lees meer

Versnel je groei met Webs, #1 HubSpot Partner in EMEA

HubSpot is slechts een tool.

Wij helpen je bij het uitzetten van een strategische koers en het kiezen van focusmarkten. Maar ook bij het opstellen van een actie- en resultaatgericht Growthplan, een werkbare planning en het uitvoeren van campagnes die leads opleveren waar Sales mee aan de slag kan.

Met een team van consultants, online marketeers, technische specialisten, copywriters en designers zijn wij dé digitale HubSpot partner voor B2B bedrijven met groeiambities:

Lees meer

HubSpot Trainingen: breng jezelf en je team snel op niveau

Breng jezelf of anderen snel op niveau, rol HubSpot uit naar andere afdelingen en locaties, of haal simpelweg méér uit de software dan je nu doet.

Richt met behulp van een training je processen optimaal in in de all-in-one software van HubSpot. Als resultaat gaan Sales en Marketing teams gaan nog beter samenwerken en commerciële doelen behalen. Lees hier alles over HubSpot trainingen.

Lees meer

Meer dan 37.450 klanten groeien al met HubSpot.
Waar wacht je op?

Lees duizenden succesverhalen van HubSpot klanten

HubSpot in de media

“HubSpot provides one of the most comprehensive user experiences available. HubSpot stands head and shoulders above [others] when it comes to content. They also provide full funnel attribution and enables marketers to see all touch points with a client and not just last touch.”

Forbes

“HubSpot is the market leader for Marketing Automation”

G2Crowd

“HubSpot is #1 Marketing Automation Software”

TrustRadius

“HubSpot's CRM lead management system is chosen 'Customer's choice' of 2018.”

Gartner

Vraag een HubSpot Demo aan

Ontdek in een vrijblijvende demo welke Marketing, Sales en Service tools van HubSpot je gaan helpen met het realiseren van je commerciële groeiplannen: