Growth marketing

Datagedreven marketing als aanjager van business groei

Marketing zonder doordacht plan is als schreeuwen in de woestijn. Daarom moet een strategie, met de klant centraal, altijd het vertrekpunt zijn. Wie is je ideale klant? Hoe ziet de DMU eruit? Hoe verloopt de klantreis en wat zijn de belangrijkste touchpoints? Door het klantperspectief aan te nemen, creƫer je een solide marketingplan met een duidelijke focus.

Met de inzet van de juiste tactieken en kanalen positioneer je jezelf als kennisleider en maximaliseer je de impact van je campagnes. Door interne en externe processen te automatiseren en stroomlijnen genereer je waardevolle leads die tijdig worden opgevolgd. Met een optimale inzet van HubSpot neem je datagedreven beslissingen en draagt marketing aantoonbaar bij aan businessgroei.

Lees verderHoe kunnen we helpen?
hubspot-training-adoptie

Verhoog het rendement van de business met HubSpot. We helpen je marketingteams te versnellen met diverse growth marketing tactieken.

Account Based Marketing

Implementeer een strategie voor account-based marketing waarbij je je richt op specifieke, hoogwaardige accounts. Gebruik klantgegevens en inzichten om gepersonaliseerde marketingcampagnes te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen van diverse stakeholders binnen individuele accounts.

Demand generation

Hanteer een integrale marketingtactiek die gericht is op het genereren en stimuleren van interesse en vraag naar producten of diensten bij potentiƫle klanten. Het doel van demand generation is om potentiƫle kopers aan te trekken, hen te converteren naar leads en uiteindelijk tot klanten te maken. Combineer demand generation met lead generation voor het beste resultaat.

Content marketing

Creƫer hoogwaardige content zoals whitepapers, case studies, video, calculators en blogs die gericht zijn op de pijnpunten en uitdagingen van jouw doelmarkt. Positioneer jezelf als een thought leader door waardevolle inzichten te delen die helpen bij het oplossen van problemen en het inspireren van potentiƫle klanten.

Marketing automation

Maak gebruik van HubSpot om gepersonaliseerde en geautomatiseerde marketingcampagnes uit te voeren. Gebruik klantdata en gedragsanalyse om relevante berichten te leveren op het juiste moment en via de juiste kanalen, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot en conversies worden gestimuleerd.

Social Media advertising

Benut de krachtige targetingmogelijkheden van sociale media platforms zoals LinkedIn, Facebook en Youtube om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Adverteer op deze netwerken om content te promoten, leads te genereren en direct contact te leggen met besluitvormers binnen jouw doelaccounts.

Event marketing & webinars

Organiseer webinars, workshops of conferenties gericht op onderwerpen die relevant zijn voor jouw doelmarkt. Gebruik deze evenementen als gelegenheid om thought leadership te tonen, waardevolle inzichten te delen en leads te genereren door deelnemers te betrekken en te converteren.

Customer Journey optimalisatie

Optimaliseer de omni-channel klantbeleving met HubSpot. Door data-analyse en klantfeedback te gebruiken, worden fricties geĆÆdentificeerd en opgelost, wat leidt tot een persoonlijker, gestroomlijnder en bevredigender klanttraject. Dit verbetert de klanttevredenheid, verhoogt conversies en versterkt de klantenbinding.

Vertrekken vanuit een goed gefundeerde marketingstrategie

Contentcreatie, ABM, paid campagnes: allemaal tactieken om je marktpositionering te optimaliseren. Via verschillende kanalen probeer je je doelgroep te bereiken en conversie te verhogen. Met HubSpot als nieuwe powertool wil je de performance van je marketingcampagnes naar een hoger plan tillen, maar de overstap heeft nog niet geleid tot het gewenste resultaat: leadgeneratie blijft achter, paid campagnes presteren ondermaats en de overdracht naar sales verloopt stroef. Hierdoor wordt marketing eerder als een kostenpost dan als een bron van nieuwe business gezien. Bovendien is de toegevoegde waarde van marketing voor de organisatie niet meetbaar en wordt HubSpot niet efficiƫnt gebruikt. Een solide strategie is cruciaal voor impactvolle marketingcampagnes die aantoonbaar bijdragen aan zakelijk succes.

accent-line-light-blue-xl

Ons doel is om jouw marketing van onmisbare waarde te laten zijn voor je business. Onze ervaren HubSpot-experts zetten hun kennis dan ook graag in om met jou een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen en door te vertalen naar passende marketingtactieken: van emailmarketing en paid campagnes tot SEO/SEA en contentcreatie.

HubSpot biedt duizend-en-Ć©Ć©n mogelijkheden om je marketingactiviteiten maximaal te laten renderen. Denk hierbij niet alleen aan lead nurturing en attributie rapportages, maar ook aan het automatiseren van interne marketing- & sales processen. Wij nemen je mee in de kracht van HubSpot en leren je de potentie van de software volledig te benutten.

Hoe kunnen we helpen?

Neem contact op met onze experts en ontdek wat Webs voor jou kan betekenen!

Dagelijks vertrouwen honderden bedrijven op onze inzet, kennis en expertise

Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-advanced-crm hubspot-data-migration hubspot-solution-architecture hubspot-custom-integrations

 

hubspot-elite-badge
Accredited partner

HubSpot Elite
Solutions Partner

Met honderden succesvolle implementatietrajecten op onze naam, kennen wij HubSpot CRM als geen ander. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te ondersteunen bij hun business transformatie.

hubspot-elite-badge
hubspot-advanced-crm
hubspot-data-migration
hubspot-solution-architecture
hubspot-custom-integrations

HubSpot professionals

54+ FTE

accent-line-red-small

Ervaring met HubSpot

10+ jaar

accent-line-red-small

HubSpot implementaties

300+

accent-line-red-small

HubSpot certifcaten

500+

accent-line-red-small

Bouw het business fundament voor schaalbare groei

door een strategie te creĆ«ren waarin de klant centraal staat en die breed gedragen wordt. Laten we samen aan de slag gaan om deze strategie te ontwikkelen. 

Plan een discovery call