Webs eerste HubSpot Elite-partner van Benelux

2 min read
Jun 14, 2021 2:07:00 PM
Emerce: Webs eerste HubSpot Elite-partner van Benelux 

Webs, de nummer één HubSpot-partner in de Benelux, is toegetreden tot de nieuwe Elite-tier van het vernieuwde HubSpot Solutions Partner Program. Wereldwijd hebben slechts 5 partners deze status toegekend gekregen, met Webs als enige Elite-partner in de Benelux. De vernieuwde status laat zien dat klanten voor ieder commercieel vraagstuk, hoe complex ook, bij Webs terechtkunnen om hun volledige groeipotentie te benutten.

accent-line-red-xl

De aankondiging van de nieuwe tier in het HubSpot-partnerprogramma komt voort uit het vernieuwde Solutions Partner Program van HubSpot. Dit programma wordt vandaag gelanceerd om het tienjarig bestaan van het partnerprogramma te vieren, en vervangt het originele Agency Partner Program. Op deze manier wordt het voor bedrijven nog makkelijker om de juiste service providers voor hun bedrijf te vinden.
“HubSpot heeft zijn dienstverlening in de afgelopen tien jaar steeds verder uitgebreid. Sinds onze toetreding tot het partnerprogramma in 2014 zijn wij daarin met hen meegegroeid,” zegt Emiel Kanters, Managing Director bij Webs. “Wij hebben onze expertise continu verbreed om tegemoet te komen aan de veranderde behoeften van onze klanten. Het HubSpot-platform is inmiddels zo groot dat bedrijven het overzicht kunnen verliezen. Als Solutions Partner helpen wij deze bedrijven op weg met een bewezen succesvolle oplossing en zorgen we ervoor dat ze hun doelen sneller bereiken.”

Om het volledige groeipotentieel te kunnen benutten, moeten bedrijven verder kijken dan marketing alleen. De HubSpot-suite heeft zich daarom in de loop der jaren ontwikkeld van marketing hub tot een alomvattende commerciële hub met marketing-, sales-, customer succes- en CRM-onderdelen. Om alles uit deze suite te kunnen halen, ondersteunen lokale partners bedrijven bij de implementatie en strategische inzet van HubSpot. Webs heeft daarvoor 40 gecertificeerde HubSpot-experts in huis, die op ieder vlak van het commerciële proces de juiste kennis bezitten.

“Als consultancypartner helpen we bedrijven langs de makkelijke weg hun potentie om te zetten in daadwerkelijke businessgroei. Onze nieuwe status als Elite-partner laat zien dat HubSpot vertrouwen in ons heeft en dat wij in staat zijn de meest complexe commerciële vraagstukken van onze klanten te tackelen. Deze toekenning steunt ons ook in onze groeiambitie: vanaf 2020 gaan we hard werken aan uitbreiding in het buitenland. Ik ben er trots op dat we kunnen laten zien wat we in huis hebben, en dat onze diensten op het juiste niveau gewaardeerd worden,” aldus Kanters.

quote-example

Want to stay updated on all HubSpot changes? Subscribe to our newsletters, follow us on Instagram or join our HubSpot User Days!

Explore HubSpot User Days