5th HubSpot Global Partner of the Year

2 min read
Jan 15, 2024 1:28:00 PM
Met grote trots delen we mee dat Webs 5e is geworden in de HubSpot Global Partner of the Year Awards en een knallende 4e plek in EMEA. Dit succes is meer dan alleen een medaille aan de muur; het is een erkenning van ons harde werk en bovenal een teken van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

accent-line-red-xl

HubSpot, een vooraanstaand klantrelatiebeheer (CRM) platform dat speciaal is ontworpen voor groeiende bedrijven, waardeert en erkent de prestaties van zijn partners via de HubSpot Partner Awards. Deze awards zijn een manier om leden van het HubSpot Solutions Partner Program te erkennen die uitmuntende prestaties tonen en bijdragen aan hun eigen groei en die van hun klanten.

Als Elite HubSpot Partner zijn we verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar de vijfde plaats hebben behaald in de HubSpot Partner Award. Met een toegewijd team dat zich voortdurend inzet voor het leveren van diensten, zijn we trots op de sterke relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd en op ons vermogen om hen te helpen hun groeidoelstellingen te bereiken.

Dit succes is een bevestiging van onze harde werk en toewijding aan het leveren van de best mogelijke oplossingen. We zijn er trots op dat onze inspanningen en prestaties erkend worden door een gerespecteerd platform als HubSpot. Deze erkenning stimuleert ons alleen maar om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hun bedrijven te helpen bloeien.

Thijs van Rosmalen, Business Development Manager, vertelt: “We werken met veel aandacht aan de business transformatie van onze klanten met HubSpot als leidende CRM oplossing. Dat we als gevolg hiervan als enige Nederlandse partner zo hoog ranken in het wereldwijde ecosysteem, zie ik als een mooie erkenning. Ik ben trots op ons team en onze klanten, samen blijven we vooruit gaan en maken we mooie dingen mogelijk!”

Ralf van Thuijl, Manager CRM Services & Solutions, vertelt: "Wat een prestatie! Het feit dat we dit jaar opnieuw de gewaardeerde Impact Award hebben gewonnen en als 5e zijn geëindigd in de wereldwijde HubSpot Partner of the Year Awards, benadrukt niet alleen onze technische expertise op HubSpot, maar legt vooral de nadruk op de toewijding van ons team en onze aanpak als strategisch partner, waarbij we een integraal onderdeel zijn van het bedrijf van onze klanten en dat dit vruchten voor hen blijft afwerpen. Het is een voorrecht om betrokken te zijn bij hun reis naar digitale volwassenheid, en ik kijk ernaar uit om deze toewijding verder voort te zetten bij elke stap die ze zetten op weg naar succes."

Rudy Bovée review-png-2

 

quote-example

Want to stay updated on all HubSpot changes? Subscribe to our newsletters, follow us on Instagram or join our HubSpot User Days!

Explore HubSpot User Days