Contact
20200928_Webs_041-0159-1

HubSpot Consultancy

Werk 1 op 1 samen met een expert die de tijd neemt om de doelstellingen van je bedrijf echt te begrijpen en een plan opstelt waarmee je deze kunt bereiken.

Maak een afspraak

Ontdek meer over onze HubSpot Consultancy diensten.

20201019_Webs_031--1

HubSpot Customer Experience

De digitalisering van B2B is onontkoombaar. We helpen je je technology stack aan te passen zodat die de verschillende contactpunten tijdens de klantreis naadloos ondersteunt.

Maak een afspraak

Ontdek meer over onze HubSpot CX diensten.

Two marketers are discussing marketing tactics for a client that they work with

HubSpot Marketeers

HubSpot-specialisten die de marketing- en salesmachine voor je besturen of je team trainen in het gebruik.

Maak een afspraak

Ontdek hoe onze HubSpot Marketeers je kunnen helpen.

20201019_Webs_011-

HubSpot Engineers

Schakel onze Engineers in om bijvoorbeeld je ideale IT-infrastructuur te creëren of je HubSpot-portal naar eigen wens in te richten.

Maak een afspraak

Ontdek hoe onze HubSpot Engineers je kunnen helpen.

Frequently asked questions

Hoe draagt een HubSpot Specialist bij aan een efficiënter commercieel proces?

Wij weten hoe radicaal technologie en digitale trends je omgeving kunnen veranderen. De digitale klant heeft tegenwoordig alle macht en traditionele werkwijze zijn vaak minder efficiënt en effectief. Een HubSpot Specialist stelt vast waar voor jouw organisatie de uitdaging ligt. Hierin nemen we het gehele commerciële proces onder de loep en zoomen we in op de behoeften van de organisatie. We kijken samen waar kansen liggen voor procesoptimalisatie, welke nieuwe tactieken er toegevoegd kunnen worden en creëren een data-architectuur die marketing en sales automation doeltreffend ondersteunen. Zo creëren we brand awareness, demand generation, een betere samenwerking tussen marketing en sales, een goed ingericht modern CRM en zo verder. Van HubSpot Consultancy tot tactische planning en operationele begeleiding. 

Hoe ziet de samenwerking met een HubSpot Expert eruit?
Laten we beginnen met: heel divers! Als HubSpot partner heeft Webs verschillende HubSpot Experts in dienst. Elk met hun eigen expertise op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Dit omdat er binnen het commerciële proces natuurlijk gigantisch veel verschillende uitdagingen ontstaan. Wanneer we gaan samenwerken krijg je altijd een HubSpot Consultant toegewezen. Dit is de eindverantwoordelijk van het project aan onze kant. Samen wordt er gekeken naar doelstellingen, processen, mensen en de technologie. Er wordt een strategisch plan opgesteld en afhankelijk van je uitdaging en project worden er verschillende HubSpot Experts aangehaakt. Gaat het om een CRM of CMS implementatie dan zul je veel met onze technische HubSpot Experts, designers en integratie specialisten te maken krijgen. Moet er ook content geschreven worden? Dan haken we er een HubSpot Marketeer bij aan. Hebben we samen een demand generation plan opgesteld en is er ook hulp nodig bij de uitvoering? Ook dan krijg je beschikking tot een hybride team die het beste bij jouw uitvraag en behoefte past.
Hoe verloopt het onboarding proces van HubSpot?

Het eerste doel van elke standaard onboarding is het neerzetten van de basis. Dit wordt volledig door HubSpot of een HubSpot Partner gedaan. Er worden HubSpot accounts aangemaakt voor de juiste teamleden binnen je organisatie, socials worden geconnect, GDPR wordt ingesteld etc. Hierna wordt er een kick-off gepland met een consultant. Hij of zij kijkt naar jouw specifieke doelen, processen en uiteindelijk het team dat met HubSpot Platform gaat werken binnen jouw organisatie. Met deze informatie wordt de portal in nauwe samenwerking opgezet. Of dat nu gaat om een marketing-, sales-, service- onboarding of CRM traject. De laatste stap in het onboarding traject is de training. In deze training neemt een consultant het team mee in alle features en processen in HubSpot. Zo is jouw team ready aan de slag te gaan.

francis-mustert-stock-portrait

“We zijn erg blij met de samenwerking. Oscar heeft ervoor gezorgd dat onze HubSpot database weer gezond werd, Etiënne hielp ons met het bouwen van een nieuwe website, en Wouter verzorgde alle inbound marketing in HubSpot. Great work!”

Francis Mustert Zivver

lindie-feuler-stock-portrait2

“Met de hulp van Elroy, onze Inbound Marketeer, is onze leadgeneratie aanzienlijk gestegen. En dat 'alleen' door content creatie en nurturing. We zijn erg blij dat we deze reis doormaken, in samenwerking met Webs.”

Lindie Feuler Wepa