Contact
Haal samen het meeste uit je tijd en budget

Inbound Marketeers helpen je bij het creëren van authentieke marketing die werkt als een magneet voor jouw doelgroep

Inbound Marketeers die
jouw wereld begrijpen.

Een goede contentstrategie is de sleutel tot succes.

Content marketing is een van de belangrijkste elementen van de marketingstrategieën van nu.

Een goede contentstrategie is het deel van je marketingplan dat je expertise in de sector laat zien, afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen.

Investeren in inbound marketing is één van je tactieken.

Mensen zijn op zoek naar je content. Niet de zoekmachines.

Content ontwikkelt zich voortdurend en marketeers moeten mee veranderen. Zorg voor antwoorden en oplossingen waar je doelgroep naar op zoek is.

Het succes van marketing gaat over je totale sales.

Schrijf geen content 'omdat het kan'. Genereer leads die worden omgezet in sales.

Elk stukje marketing moet worden beoordeeld op de impact die het heeft op de business. Laat leads door de salesfunnel stromen met behulp van marketing automation en meet het effect over een langere tijd.

 

lindie-feuler-stock-portrait2

“Met de hulp van Elroy, onze Inbound Marketeer, is onze leadgeneratie aanzienlijk gestegen. En dat 'alleen' door content creatie en nurturing. We zijn erg blij dat we deze reis doormaken, in samenwerking met Webs.”

Lindie Feuler Wepa

Vertrouwd door meer dan
150 B2B-bedrijven

Haal samen het meeste uit je tijd en budget.

Veel bedrijven en marketeers hebben geen tijd om te controleren of wat zij in HubSpot doen ook de beste optie is. Dat snappen wij. Het is altijd druk en de ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Met de hulp van onze gecertificeerde HubSpot Inbound Marketeers haal je het meeste uit je tijd en marketingbudget. 

Samen maken we een resultaatgericht marketingplan.

Er is vaak zo veel aan te pakken, dat het lastig is om te kiezen waar je de focus nu het beste op kunt leggen. Wij helpen je bij het opstellen van een marketingplan die je bedrijfsdoelstellingen ondersteunt, en onderbouwd is met data.

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/452796/media/images/office%20images/20200928_Webs_098-1699.jpg
A strategical thinker who is brainstorming using post-its
A strategical thinker who is brainstorming using post-its

Wij stroomlijnen jouw processen.

Wij helpen bij de inrichting van je interne marketingprocessen, zodat jij en je team zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Ter ondersteuning maken we gebruik van Marketing Automation en HubSpot.

https://f.hubspotusercontent40.net/hubfs/452796/media/images/office%20images/20200928_Webs_085-1341.jpg
20200928_Webs_085-1341
20200928_Webs_085-1341

We trainen je teams om Inbound Marketing en HubSpot ten volle te benutten.

Het is aan jou of je een chauffeur wilt inhuren of zelf wilt leren rijden. Onze gecertificeerde experts kunnen de inbound marketing stukken schrijven, de marketingmachine voor je besturen, of je team opleiden en ze de sleutels overhandigen wanneer ze er klaar voor zijn. 

https://www.webs.nl/hubfs/media/images/office/20200928_Webs_087-1371-comp.jpg
A team of certified Inbound Marketers working from the office for their clients
A team of certified Inbound Marketers working from the office for their clients
hubspot-logo-3
Inbound Marketeers

Expertise en capaciteit
voor al je inbound marketing-behoeften.

Content die thought leadership ondersteunt

We maken gebruik van de ervaring, passie en talenten in jouw bedrijf en zetten deze verhalen om in inbound marketing blogs, landingspagina's, e-books, whitepapers, casestudy's, pillar-pagina's en sociale en e-mailcontent. 

Bewezen tactieken voor meer traffic

Vergeet hacks voor de korte termijn. Wij gebruiken bewezen SEO- en SEA-methoden om autoriteit te creëren en hoogwaardige traffic naar je content te leiden. 

Overtuigende copy die de aandacht van je doelgroep trekt

Traffic is nutteloos als je er geen aandacht mee trekt. Onze Inbound Marketeers zijn getraind in het gebruik van overtuigende copywritingtechnieken waarmee jij je onderscheidt van de rest.

Verhoog conversiepercentages

We ontwikkelen strategieën om bezoekers zover te krijgen dat ze actie ondernemen. Of je nu wilt dat ze een formulier invullen, hun e-mailadres achterlaten of een gesprek aangaan met sales, wij zorgen ervoor dat het gebeurt. 

Bouw je eigen marketing automation machine in HubSpot

Met leadscoring, workflows en lead nurture-programma's bouwen wij je leadkwalificatieproces in HubSpot. Hiermee stromen leads automatisch door je salesfunnel, bespaar je tijd en meet je jouw marketinginspanningen.

Meer dan 140 mensen hebben gedeeld hoe de samenwerking met ons is verlopen

(5/5)

HubSpot Partner Directory

Frequently asked questions

Hoe helpen Inbound experts bij het uitrollen van HubSpot Marketing?
Inbound experts helpen je team HubSpot Marketing en Inbound ten volle te benutten. Een inbound expert kijkt met je mee hoe je jouw HubSpot marketing portal het beste in kunt richten. Kijkend naar jouw wensen en behoeften. Wat moet de HubSpot marketing tool voor je gaan oplossen, welke tactieken kun je hier het beste voor gaan inzetten en hoe rol je deze uit binnen de organisatie. Daarnaast ondersteunen inbound experts je bij het inzetten van de inbound methodiek van HubSpot. Dit betekent dat ze je helpen met het creëren van content die inspeelt op de behoefte van de klant. In elke fase van de customer journey.
Hoe zorgt HubSpot inbound marketing voor leads die uiteindelijk bijdragen aan de pipeline?

Inbound marketing draait om het creëren van relevante content voor je doelgroep in elke fase van de customer journey. Zorg jij voor antwoorden en oplossingen waar je doelgroep naar op zoek is, op de kanalen waar zij aanwezig zijn, dan is de kans groot dat ze met jouw organisatie willen spreken. En dat is waar HubSpot inbound marketing om draait: mensen aantrekken in plaats van pushen om in contact te komen. Door middel van een inbound marketing strategie draagt marketing bij aan thought leadership, het delen van expertise en social proof waardoor er al trust ontstaat voordat het gesprek met sales begint. 

Hoe gaat Webs te werk bij het creëren van een inbound marketing strategie?

We starten altijd vanuit een strategisch growth plan. Deze wordt opgesteld in de strategische sessies aan het begin van het traject. In de eerste sessie zetten we doelstellingen. Wat wil je bereiken en waarom? Daarna kijken we naar je doelgroep en brengen we de customer journey in kaart. Met welke uitdagingen kampen ze? En op welke kanalen gaan ze op zoek naar oplossingen en antwoorden voor deze uitdagingen? Tot slot geven we samen je inbound marketing strategie vorm, inclusief de tactieken. Hoe gaan we je doelgroep bereiken? Welke inbound marketing tactieken zetten we in? En wat hebben we hier dan voor nodig. Aan het einde van de sessies ligt er een inbound marketing plan waar jij mee aan de slag kunt. 

What makes us different.

Niet alle HubSpot partners zijn hetzelfde.

Waarom samenwerken met een HubSpot partner?

You’re ready.
Take the leap.

Kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak