Contact
Een probleemloze start met nieuwe software.

HubSpot Migraties:
Stap over op HubSpot.
Zonder gedoe

HubSpot Migraties

Wij snappen dat je huidige data, bestaande content en designs je waardevolste bezit zijn. En natuurlijk wil je niets kwijtraken bij de migratie naar HubSpot. Wij zorgen voor een probleemloze start met je nieuwe software, met minimale verstoring van de business.

Praat met onze specialisten
20201019_Webs_035-

Migreren naar HubSpot

Uitgelegd in 2 minuten

Drie pijlers om te overwegen bij het migreren naar HubSpot:

01

Klantdata

02

Inzichten

03

Richting

Klantdata

Data is je waardevolste bezit. Een goudmijn van klanten en prospects. De drijvende kracht achter je bedrijf. Daarom migreren onze migratiespecialisten niet alleen je huidige database, maar bedenken ze ook een plan waarmee je vanaf het begin meer uit je nieuwe database kunt halen.

Inzichten

Als data in aparte systemen wordt opgeslagen, heb je geen inzicht in de kwaliteit ervan. Door je legacy systemen en instrumenten naar HubSpot te migreren, zorgen we ervoor dat je gegevens volgens de juiste normen worden verwerkt. Dit levert een 360-graden inzicht in je klanten op.

Richting

Met de inzichten die je data oplevert na de HubSpot migratie, geven we richting aan je doelstellingen, strategieën en processen. Hiermee kun je je eigen marketing- en sales-strategieën bepalen – en business en IT volledig afstemmen op elkaar.

michael-van-de-pas-stock-portrait

“Webs heeft ons geholpen om te migreren van verschillende professionele HubSpot-omgevingen naar één Enterprise Portal met meerdere business units. Dit heeft ons in staat gesteld om de kosten aanzienlijk te verlagen en de functionaliteiten te verhogen.”

Michael van der Pas Axians

Wij zijn er voor je.

”Webs heeft ons recentelijk geholpen met het opschonen van onze database en het migreren van bijna 10.000+ contacten en deals naar het HubSpot Sales platform. Great job!”

Rolf Tjalsma WorkFlowWise

HubSpot CMS migratie: je huidige website naar HubSpot CMS

Wij migreren de content van je website en een specifieke set paginatemplates die sterk op je bestaande website lijken, naar HubSpot CMS.

Aan de slag
Migreer je blog naar HubSpot

We controleren je huidige CRM-systeem en -data, wijzen data toe aan je nieuwe HubSpot-processen en migreren alles naar je HubSpot-portal.

Aan de slag
Migreer je marketing en sales automatisering naar HubSpot

Samen migreren we je marketing en sales automatisering naar HubSpot door bouwstenen te verbinden aan je nieuwe HubSpot-processen.

Aan de slag
Advies voor maatwerk- en complexe integraties

Onze integratiespecialist bouwt maatwerkintegraties voor elke mogelijke specifieke cloudsoftware.

Aan de slag

What makes us different.

Niet alle HubSpot partner zijn hetzelfde.

Waarom samenwerken met Webs als HubSpot partner?

You’re ready.
Take the leap.

Kies het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Maak een afspraak