HubSpot Marketing Automation software: meet je ROI – van klik tot klant

Je doel: met ijzersterke marketingacties de zichtbare drijver zijn van aanvragen van je prospects én van je klanten. Verhoog je traffic en genereer kwalitatieve leads met de Marketing Automation tools van HubSpot. Met de all-in-one Marketing software van HubSpot lanceer je marketing campagnes die aantrekken én converteren.

Demo aanvragen
Graph

Activeer je Multichannel Marketing strategie met de
Marketing Automation tools van HubSpot

Rank hoog in Google

Gebruik krachtigte content formats zoals blogs om autoriteit rondom een onderwerp op te bouwen en te scoren in Google. Deel je content vervolgens met de juiste mensen zodat je je bereik nog verder vergroot.

Genereer meer traffic

Trek meer bezoekers naar je website-pagina’s door relevante informatie op je blog en sociale kanalen te delen. Maak zelf Call-to-Actions. Personaliseer de content op basis van locatie, apparaat, doelgroep en meer.

Converteer meer leads

Bouw zelf landingspagina’s die voor de hoogste conversieratio zorgen. Bied relevante (content) aanbiedingen aan zodat prospects zelf hun gegevens achterlaten in jouw formulieren.

Help Sales meer – en betere – deals sluiten

Trigger je leads op het juiste moment en houd ze warm met workflows. Schrijf E-mails vandaag en verstuur ze op de beste tijden. Dankzij CRM sync komt Sales beslagen ten ijs – wanneer de ander daar écht klaar voor is.

Toon je ROI aan met data-gedreven rapportages

Analyseer wat je marketingacties opbrengen, en druk zo het succes van je multi-channel marketing aanpak in cijfers uit. Maak met rapportages aantoonbaar hoe marketing heeft bijgedragen aan Sales succes.

Sleutel zelf aan je website – zonder IT

Lanceer landingspagina’s, blog posts en pas je website aan zonder dat je hoeft te wachten op IT. Natuurlijk is je site responsive op elk apparaat – passend bij hoe jouw klant vandaag oriënteert en koopt. En dat 24/7.

Van klik tot klant, met slimme B2B Marketing Automation software

Rank op 1 in Google, trek de juiste bezoekers 
naar je site

Stuw het aantal websitebezoekers omhoog via zoekmachines, social media en je zakelijke blog, en maak de content zo relevant dat potentiële kopers blijven terugkomen.

Maak je website tot een elementaire schakel in het aankoopproces van de klant – zonder IT. Gebruik en customize converterende templates die zich bij anderen hebben bewezen. Je website is responsive op alle apparaten, en je voert wijzigingen door wanneer jou dat uitkomt.

Zorg er vervolgens voor dat bezoekers niet om je pagina’s heen kunnen in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bouw en vul zelf een zakelijk blog zodat bezoekers je content echt niet kunnen missen, en trek de aandacht naar de meest interessante blogs met social media.

Verhoog je traffic

Genereer goede leads en leid ze door de funnel

Maak alle contactmomenten met potentiële klanten persoonlijk en relevant. Zo help je sales sneller, betere deals te sluiten.

Verlies interessante websitebezoekers niet uit het oog, maar zorg dat ze zich aan je kenbaar willen maken. Met goede Call-to-Actions en landingspagina’s leid je prospects naar je whitepapers, webinars en demo’s in ruil voor persoonsgegevens.

Bouw je mailing lijst organisch op met formulieren die je zelf bouwt. Verhoog je conversie door gebruik te maken van bestaande landingspagina-templates die al hebben bewezen te converteren.

Wanneer nodig personaliseer je je landingspagina’s met ‘slimme’ content, die zich aanpast aan de unieke bezoekers op je pagina.

Analyseer de prestaties van je landingspagina’s en verbeter continu, zodat je je kersverse leads met lead management verder door de funnel kunt leiden.

Genereer meer goede leads

Ga sneller van klik tot klant

Maak alle contactmomenten met potentiële klanten persoonlijk en relevant. Zo help je sales sneller, betere deals te sluiten.

Plan met Marketing Automation een serie geautomatiseerde E-mails (workflows) in, zodat (nieuwe) leads niet stil komen te staan maar de volgende stap zetten.

Zorg er vervolgens voor dat iedere lead op zijn eigen manier het aankoopproces doorloopt door hun gedrag als trigger te gebruiken voor een nieuwe, passende actie vanuit marketing.

Voor een volledig integraal klantbeeld koppel je de Marketing Automation Software aan het CRM van HubSpot of aan je eigen CRM software.

Sluit betere deals

Service, up-sell en cross-sell bij je beste klanten

Up-sell, cross-sell en verleen uitstekende service bij je klanten – en maak ze zo promoters van je organisatie.

Blijf met Marketing Automation waarde toevoegen. Monitor wat klanten op social media over je producten en diensten zeggen – en haak snel aan wanneer relevant.

Gebruik E-mail campagnes om je klanten als eerste op de hoogte te brengen van interessante kennisartikelen, events en productlanceringen. En koppel je contacten aan het CRM systeem van HubSpot om precies te weten hoe marketing heeft bijgedragen aan (nieuwe) deals.

Verhoog klantloyaliteit

Draai met HubSpot all-in-one Marketing
Automation software aan de juiste knoppen

Marketing Automation


Met de Marketing Automation tools van HubSpot krijg je inzicht in het gedrag van je leads, over alle kanalen heen. Pas met deze informatie je boodschap aan, en maak contact-momenten persoonlijk en relevant.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Leer met welke termen je prospects hun vragen formuleren en optimaliseer zo voor Google. Monitor of je vindbaarheid in Google verbetert – en houd in de gaten waar concurrenten op ranken.

Social Media campagnes


Deel je content actief en leid bezoekers naar je website. Plan berichten in op zakelijke en persoonlijke B2B social media accounts. Monitor bereik en interactie en meng je in relevante discussies.

Website

Bouw zelf je website – zonder dat je IT nodig hebt voor elke wijziging. Met de website marketing software van HubSpot zijn je pagina’s altijd geoptimaliseerd voor SEO – en te bekijken vanaf elk apparaat.

Zakelijk bloggen

Lanceer je contentmarketing strategie. Publiceer content die de vragen van je potentiële klanten beantwoord en ontvang – terwijl je bezig bent – SEO tips om te optimaliseren voor Google.

Landingspagina’s

Converteer bezoekers in leads met landingspagina’s die je zelf toevoegt en aanpast. Haal met formulieren de juiste gegevens op – en maak content uniek voor ieder die de pagina bezoekt.

Lead management en nurturing

Weet wie je leads zijn én hoe ze zich bewegen over je kanalen – van de eerste tot de meest recente klik. Met gerichte workflows maak je op persoonsniveau de connectie en sluit Sales meer deals.

Analytics


Bewijs de ROI van je inspanningen met uitgebreide analytics. Draai rapportages uit en toon in euro’s aan hoe Marketing heeft bijgedragen aan de groei van je business.

Call-to-Actions


Zorg ervoor dat bezoekers je website niet verlaten, maar maak CTA’s waar je prospects niet omheen kunnen. Houd bij wie, waar, wanneer klikt en werk aan de hoogste conversieratio.

E-mail marketing


Haal het maximale rendement uit het meest effectieve marketingkanaal, met je eigen templates. Personaliseer de onderwerpregel en inhoud en draai A/B tests om openratio en conversie continu te verhogen.

CRM / Salesforce integratie

Koppel HubSpot aan je huidige CRM, of manage alles overzichtelijk op één plek met de gratis CRM software van HubSpot.

Paid campagnes


Maak iedere in- en uitgaande euro zichtbaar met Adwords en Facebook tracking. Omdat je precies weet wat werkt – en wat niet – verhoog je met elke nieuwe campagne je conversieratio.

Start vandaag met HubSpot Marketing Automation software:
verhoog je traffic, genereer meer leads en toon de ROI aan

Demo aanvragen
CRM

Stuur op groei vanuit één geïntegreerd Marketing en Sales platform

Breng alles wat je commerciële team nodig heeft samen op één plek. Met de totale suite van HubSpot Marketing en Sales tools bepaal jij aan welke knoppen je draait.

Lees meer
Onboarding templates

Haal het maximale rendement uit HubSpot met Professionele Onboarding

Neem geen genoegen met standaard templates, maar werk met landingspagina’s en E-mails die écht converteren.

Wil je de waarde van de investering snel terugverdienen, laat je dan Onboarden door de enige HubSpot Diamond Partner van de Benelux.

Maak gebruik van de kennis en expertise van onze professionals en haal vanaf dag één het maximale rendement uit je HubSpot Marketing tools.

Lees meer
Hubspot training

Laat Marketing Automation voor je werken met Trainingen en Workshops

Van de Inbound Marketing methodiek tot Sales en Marketing alignment, haal met Marketing Traningen en Workshops alles uit je marketing tools.

Laat je inspireren door cases van bedrijven die al leads genereren met HubSpot. En pas de learnings de volgende dag al toe in jouw eigen campagnes.

Een training doe je op locatie of in-house, en is op maat gemaakt door een ervaren Marketing Consultant die de tool door en door kent.

Lees meer
Diamond partner

Gebruik de expertise van dé Marketing Automation partner van Nederland

Als marketeer sta je er niet alleen voor.


Wij helpen je niet alleen draagvlak te krijgen voor je plannen – we maken ze samen met jou. Zo toon jij vanaf dag één aan wat de investering in HubSpot je organisatie gaat opleveren: traffic en gekwalificeerde leads.

Je voert je marketingstrategie uit met een team van strategen, projectmanagers, designers, technische specialisten en copywriters.

Lees meer

Meer dan 37.450 klanten groeien al met HubSpot.
Waar wacht je op?

Lees duizenden succesverhalen van HubSpot klanten

HubSpot in de media

“HubSpot provides one of the most comprehensive user experiences available. HubSpot stands head and shoulders above [others] when it comes to content. They also provide full funnel attribution and enables marketers to see all touch points with a client and not just last touch.”

Forbes

“HubSpot is the market leader for Marketing Automation”

G2Crowd

“HubSpot is #1 Marketing Automation Software”

TrustRadius

“HubSpot biedt het meest complete pakket, heeft ook de grootste aanhang en is de ‘thought leader’ wat betreft Inbound Marketing.”

Emerce

Start met HubSpot,

B2B Marketing software die werkt

Ontdek hoe je meer traffic en gekwalificeerde leads genereert met de Marketing Automation software van HubSpot:

Demo aanvragen